Gölbaşı Şehit Emniyet Müdürü Meriç Alemdar Gölbaşı'nda Uğurlandı - Son Dakika
Güncel

Gölbaşı Şehit Emniyet Müdürü Meriç Alemdar Gölbaşı'nda Uğurlandı

Gölbaşı Şehit Emniyet Müdürü Meriç Alemdar Gölbaşı\'nda Uğurlandı

Şehit Emniyet Müdürü Meriç Alemdar Gölbaşı'nda uğurlandıANKARA'nın Gölbaşı ilçesindeki Özel Harekat Daire Başkanlığı'na darbe kalkışmasında F-16'ların saldırısında şehit düşen evli 2 çocuk babası Emniyet Müdürü 44 yaşındaki Meriç Alemdar son yolculuğuna uğurlandı.

21.07.2016 17:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şehit Emniyet Müdürü Meriç Alemdar Gölbaşı'nda uğurlandı

ANKARA'nın Gölbaşı ilçesindeki Özel Harekat Daire Başkanlığı'na darbe kalkışmasında F-16'ların saldırısında şehit düşen evli 2 çocuk babası Emniyet Müdürü 44 yaşındaki Meriç Alemdar son yolculuğuna uğurlandı.

POLİS EŞİ VE ÇOCUKLARI TABUTA SARILIP GÖZ YAŞI DÖKTÜ

Darbecilerin, Gölbaşı Özel Harekat Daire Başkanlığı ve Polis Havacılık Daire Başkanlığı'na F-16'ların saldırısı sonucu 47 özel Harekat Polisi Şehit düştü. Saldırıda şehit olan 2. Sınıf Emniyet Müdürü Meriç Alemdar için Gölbaşı Özel Harekat Daire Başkanlığı'nda tören düzenlendi. Cenaze törenine Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, milletvekilleri, silah arkadaşları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Şehit Emniyet Müdürü Meriç Alemdar'ın Türk Bayrağına sarılı cenazesi, Gölbaşı Özel Harekat Daire Başkanlığı'na getirildi. Burada silah arkadaşlarının omzlarında taşınan şehit Alemdar için helallik istendi. Şehidin polis eşi Fadime Alemdar ve çocukları Yusuf Tuna ve Pelin, babalarının tabutuna sarılarak göz yaşı döktüler.

ŞEHİDİN KANSER BABASI DA HASTANEDE CAN VERDİ

Darbe girişiminde Gölbaşı Özel Hareket Daire Başkanlığı'na gerçekleştirilen saldırıda şehit olan Meriç Aldemdar'ın yoğun bakımdaki babası Ali Alemdar (72), oğlunun şahadet haberini alamadan hayatını kaybetti. Uzun bir süredir akciğer kanseri tedavisi gören Ali Alemdar'a oğlunun şehit haberi verilememişti. Ali Alemdar'a oğlunun şehit olduğu haberini veremeyen yakınları, Şehit Meriç Alemdar'ın acısının üzerine bir de Ali Alemdar'ın ölümüyle yıkıldı. Ali Alemdar'ın cenazesi, dün öğle namazına müteakiben Gölbaşı Şafak Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından Gölbaşı'nda toprağa verildi.

EVİNİN ÖNÜNDE HELALLİK İSTENDİ

Şehit Emniyet Müdürü Meriç Alemdar'a Gölbaşı Özel Harekat Daire Başkanlığı'nda düzenlenen törenin ardından, Özel Harekat Daire Başkanlığına giden yol üzerinde bulunan evinde helallik istendi. Şehidin cenazesi daha sonra Kocatepe Camisi'nde cenaze namazı kılındı ve Gölbaşı Şehitliği'nde toprağa verildi.

GÖRÜNTÜ ÖDKÜMÜ

Özel Harekat Daire Başkanlığından genel görüntü

Şehit Cenazesi gelirken

Kursiyer Özel Harekat Polisleri Ne Mutlu Türküm diye bağırarak yürümeleri

Ailenin tabuta başında ağlaması

Şehidi, silah arkadaşları tarafından omuzunda taşıması

Evinin önünde helallik isteme anı

Mehmet DEMİR/GÖLBAŞI(Ankara), (DHA)-

(Tür: Yurt)

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Gölbaşı Şehit Emniyet Müdürü Meriç Alemdar Gölbaşı'nda Uğurlandı - Son Dakika


Advertisement