Gölbaşı Togem'den 5 Bin Aileye Yardım - Son Dakika
Yerel

Gölbaşı Togem'den 5 Bin Aileye Yardım

Gölbaşı Togem\'den 5 Bin Aileye Yardım

Adıyaman’ın Gölbaşı ilçesinde açılan TOGEM tarafından ilçe merkezi ve köylerinde bulunan ihtiyaç sahibi ailelere gıda ve giyim yardımları devam ediyor.

20.08.2015 12:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adıyaman'ın Gölbaşı ilçesinde açılan TOGEM tarafından ilçe merkezi ve köylerinde bulunan ihtiyaç sahibi ailelere gıda ve giyim yardımları devam ediyor.

Gölbaşı ilçesinde 8 aydır faaliyetini gösteren Toplumsal Gelişim Merkezi (TOGEM) 5 bin aileye gıda, giyecek ve ev eşyası yardımında bulundu.

Gölbaşı gönüllü TOGEM Başkanı Birgül Kütük Özdemir, "Gölbaşı Toplumsal Gelişim Merkezi olarak İlçe merkezi ve köylerimizde bulunan ihtiyaç sahibi ailelerimize ve ülkelerinde bulunan iç savaş dolayısıyla ülkemizde bulunan Suriyeli kardeşlerimizde dahil olmak üzere 5 bin aileye çeşitli yardımda bulunduk. Yaptığımız yardımlar arasında Ömer Döngel hocamızın katıldığı programımızda bin 600 ihtiyaç sahibi çocuk giydirdik. Bin 500 ihtiyaç sahibi aileye gıda yardımı yaptık. Anneler gününde yaşlı 100 annemizi ziyaret ederek eksik olan ev eşyası ve gıda eksikliklerini tamamladık. Yaşlılarımızı ve hastalarımızı sadece özel günlerde değil haftalık olarak ziyaret eden gönüllü ekiplerimiz gıda ve giyim yardımında bulunuyorlar. 500 yetim ve öksüz çocuğu baştan ayağa giydirdik. Geçtiğimiz Mübarek Ramazan Bayramında bin ihtiyaç sahibi çocuk giydirdik. Yine gönüllü annelerimiz vasıtasıyla ihtiyaç sahibi olan 4 ailemizin evlerine ev eşyası alarak baştanbaşa yeniledik. 10 yetim ve öksüz çocuğumuzun 8 aydır yemesini içmesini giyimini karşılıyoruz, karşılamaya da devam ediyoruz. Her hafta hasta ziyaretleri yapıyoruz, ihtiyaçlarını karşılıyoruz. Taziye ziyaretlerimizi yapıyoruz, hemen hemen her gün ihtiyaçlarını karşılıyoruz. Gölbaşı Meydan köyümüzde 250, Savran Köyünde 150 ve Belören Belediyesi'nde 150 ihtiyaç sahibi çocuklarımız baştan ayağa giydirilerek kırtasiye ve temizlik malzemesi dağıtıldı. Ayrıca açmış olduğumuz kurslarımızda kursiyerlerimizi hem iş sahibi yapıyoruz hem de ihtiyaç sahibi ailelerimizin ev ihtiyaçlarını ve evlenecek olan genç kızlarımıza kuaförlük hizmeti de veriyoruz" dedi. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gölbaşı Togem'den 5 Bin Aileye Yardım - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement