Gölbaşılı Kadınlara Muazzez Ersoy Sürprizi - Son Dakika
Güncel

Gölbaşılı Kadınlara Muazzez Ersoy Sürprizi

Gölbaşılı Kadınlara Muazzez Ersoy Sürprizi

Gölbaşı kadınlar, Dünya Kadınlar Gününde ünlü Sanatçı Muazzez Ersoy'un şarkılarıyla eğlenecek.

07.03.2014 08:50  Güncelleme: 09:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gölbaşılı kadınlar, Dünya Kadınlar Günü'nde, ünlü şarkıcı Muazzez Ersoy'un şarkıları ile eğlenecek. Önceki yıllarda da hazırladığı programlarla Gölbaşılı kadınların doyasıya eğlenmesini sağlayan Gölbaşı Belediyesi, bu yıl da 8 Mart Dünya Kadınlar Günü için özel bir program düzenledi. Gölbaşı Belediyesi'nin Cumhuriyet Kapalı Spor Salonu'nda düzenleyeceği programda, ünlü sanatçı Muazzez Ersoy sahne alacak. Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, 8 Mart Günü Cumartesi saat 19.00'da başlayacak programa, başta kadınlar olmak üzere Gölbaşılı tüm vatandaşların katılımlarını beklediklerini belirtti.

BİR GÜN DEĞİL, HER GÜN ÖZELLER

Muazzez Ersoy'un konser vereceği programa Gölbaşılı tüm vatandaşları davet eden Başkan Yakup Odabaşı, yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"Kadınlarımızın, bacılarımızın ve analarımızın üzerlerimizde emeği çok fazladır. Onlar bizim için bir gün değil, her gün özeller. Onların kıymetini, değerini iyi bilmeliyiz.

Dünya Kadınlar Gününde kadınlarımızı unutmadık ve onların eğlenip stres atabilmeleri için bir program tertipledik. Ünlü sanatçımız Muazzez Ersoy'un şarkıları ile gönüllerince eğlenecekleri programımıza başta Gölbaşılı kadınlarımız olmak üzere tüm hemşehrilerimiz davetlidir."

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Gölbaşılı Kadınlara Muazzez Ersoy Sürprizi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement