Gölbaşılı Öğrencilerden Güvenlik Güçlerine Mektup ve Kuru Üzüm - Son Dakika
Güncel

Gölbaşılı Öğrencilerden Güvenlik Güçlerine Mektup ve Kuru Üzüm

Gölbaşılı Öğrencilerden Güvenlik Güçlerine Mektup ve Kuru Üzüm

Adıyaman'ın Gölbaşı İlçesi'ndeki İmam Hatip Ortaokulu'nun öğrencileri, Mardin'in Nusaybin İlçesi'nde terörle mücadele eden güvenlik güçlerine moral vermek amacıyla mektup ve kuru üzüm gönderdi.

27.04.2016 17:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adıyaman'ın Gölbaşı İlçesi'ndeki İmam Hatip Ortaokulu'nun öğrencileri, Mardin'in Nusaybin İlçesi'nde terörle mücadele eden güvenlik güçlerine moral vermek amacıyla mektup ve kuru üzüm gönderdi.

İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri, teröristlerle mücadele eden asker ve polislere moral amacıyla mektup yazma kararı aldı. Öğrenciler yazdığı mektupları bugün İlçe Milli Eğitim Müdürü, okul idaresi ve öğretmenler tarafından PTT şubesinden Nusaybin'e gönderildi. Öğrenciler mektuplar ile birlikte evlerinden getirdikleri 66 kilo kuru üzümü de güvenlik güçlerine gönderdi.

Öğrencileri duyarlılığından dolayı kutlayan Gölbaşı Milli Eğitim Müdürü Ali Şeyh Özdemir, terörle mücadele içerisinde olan güvenlik güçlerine moral verilmesinin amaçlandığını belirterek, "İmam Hatip Ortaokulumuzda yapılan bu etkinliği biz de destekledik. Öğrencilerimiz güvenlik güçlerine mektup yazdılar ve kuru üzümleri de yemeleri için gönderdiler. Buradaki amaç; uzakta da olsa onlarla gönül birliği içerisinde olunduğunun mesajını vermekti. Bu mesajı veren öğrencilerimizi kutluyorum" dedi.

- Adıyaman

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Gölbaşılı Öğrencilerden Güvenlik Güçlerine Mektup ve Kuru Üzüm - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • İYİ Parti Siyasi İşler Başkanı Oktay Vural, Bilecik'te ziyaretlerde bulundu
    18:51 İYİ Parti Siyasi İşler Başkanı Oktay Vural, Bilecik'te ziyaretlerde bulundu

    İYİ Parti Siyasi İşler Başkanı Oktay Vural, Bilecik'te yerel seçim çalışmaları kapsamında Söğüt, Bozüyük ve Pazaryeri ilçelerinde esnafı ziyaret etti. Vural, vatandaşlarla bir araya gelerek onlarla sohbet etti ve hayırlı kazançlar diledi. Vural, gazetecilere yaptığı açıklamada, İYİ Parti olarak seçimlerde vatandaşlara alternatif oluşturduklarını ve milletin iradesinin tespiti için yapıldığını belirtti.

  • Aile ve Gençlik Fonu'na 6 binden fazla başvuru yapıldı
    18:48 Aile ve Gençlik Fonu'na 6 binden fazla başvuru yapıldı

    Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Aile ve Gençlik Fonu'na bugün itibarıyla 6 bin 299 çiftin başvurduğunu belirterek, başvuruların değerlendirildiğini ve olumlu sonuçlanan çiftlerin evlilik öncesi eğitimlere alındığını söyledi. Ayrıca, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığına yönelik 8 bin personel alımının Nisan ayı içerisinde gerçekleştirileceği açıklandı.

  • Malatya'da 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde 4 bin 844 polis ve jandarma görev alacak
    18:47 Malatya'da 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde 4 bin 844 polis ve jandarma görev alacak

    Malatya Valiliği, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde 4 bin 844 polis ve jandarmanın görev alacağını duyurdu. Seçim güvenliği ve koordinasyon toplantısında, 2 bin 785 emniyet ve 2 bin 59 jandarma personelinin görev alacağı belirtildi. Toplamda 542 bin 177 seçmenin oy kullanacağı seçimlerde, güvenli bir ortam sağlamak için tüm kamu kurumları işbirliği içinde çalışacak.


Advertisement