Gölcük Belediyesi'nden Yatırım Atağı - Son Dakika
Güncel

Gölcük Belediyesi'nden Yatırım Atağı

Gölcük Belediyesi\'nden Yatırım Atağı

Gölcük Belediyesi yatırımlarına hızlı başladı.

27.04.2015 11:10  Güncelleme: 11:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Projelendirdiği yatırımlarının ihalelerini geçtiğimiz günlerde bir bir gerçekleştiren Gölcük Belediyesi, müteahitlere yer teslimlerini yaptı ve projelere start verildi. İnşaat çalışmaları büyük bir süratle devam ediyor.

Gölcük'ün çehresini değiştirecek projeler, aynı zamanda kendine özgü projeler. Tarih koridoru kapsamında; Değirmendere Yalı Evleri Restorasyonu, Yukarı Değirmendere Meydanı ve Çevre düzenlemesi,Saraylı Meydan Projesi, buraların tarihsel ve mimari dokusuna ayrı bir özellik katacak. İhsaniye Kent Meydanı projesi ile hem meydan modern bir görünüme kavuşacak hemde altına yapılacak kapalı otopark ile park sorunuda halledilecek. Kocaeli ilinde ilk ve tek olan Rahvan At koşu tesisleri , buraya yapılan at bakım ve konaklama yapısı hem at sporuna,ata binmeye, bunun eğitimini almaya gelen kişileri hemde rahvan at yarışına gelenleri ağırlayacak.

Ulaşım ve otopark yatırımlarına da büyük önem veren Gölcük Belediyesi, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile ortak proje kapsamında şehir içinde katlı otopark, Hisardere üzerinde de köprülü kavşak projesini hayata geçiriyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Gölcük Belediyesi'nden Yatırım Atağı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement