Gölcük Mahallesi İçme Suyu Şebekesi Yenilendi - Son Dakika
Güncel

Gölcük Mahallesi İçme Suyu Şebekesi Yenilendi

Kumluca'ya bağlı Gölcük Mahallesi'nde içme suyu şebekesi hattı yenileme çalışmaları tamamlandı.

15.08.2016 13:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kumluca'ya bağlı Gölcük Mahallesi'nde içme suyu şebekesi hattı yenileme çalışmaları tamamlandı.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Su ve Atıksu İdaresi (ASAT) tarafından Kumluca'ya bağlı Gölcük Mahallesi'nde yürütülen içme suyu hattı yenileme çalışmaları tamamlandı ve mahalleye sağlıklı içme suyu verilmeye başlandı.

Büyükşehir Belediyesi Kumluca Koordinatörü Yusuf Evran ve ASAT Kumluca Şube Müdürü Hüseyin Ulusoy, Gölcük Mahallesi'nde yürütülen içme suyu hattı yenileme çalışmalarını yerinde inceleyerek, çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Evran, incelemelerin ardındandan yaptığı açıklamada, büyükşehir belediyesi olarak susuz mahalle bırakmamak için çalıştıklarını, bu kapsamda daha önce var olan ve verimli çalışmayan Gölcük Mahallesi'ndeki içme suyu şebeke hattını yenileyerek vatandaşların sağlıklı içme suyuna kavuşmalarını sağlandığını söyledi.

Ekiplerin çalışmasının 10 gün sürdüğünü ifade eden Evran, "Gölcük'ün içme suyu sorununu tamamen çözmüş durumdayız. Mahalle içinde yaklaşık 2 bin metre içme suyu şebeke hattı döşendi. Şu anda musluklardan sağlıklı içme suyu akıyor. Bizler de buraya gelerek çalışmalar yerinde gördük, halkımızın su sevincine ortak olduk. Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz." dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Gölcük Mahallesi İçme Suyu Şebekesi Yenilendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement