Gölcük Tabiat Parkı Tartışması - Son Dakika
Yerel

Gölcük Tabiat Parkı Tartışması

Gölcük Tabiat Parkı Tartışması

Bolu Belediye Başkanı Yılmaz: "Milli park alanının belediyeye verilmesinden duydukları rahatsızlığı algılamam için Bolulu olmamam ya da Bolu’ya ihanet eden yapıda olmam gerekir"

04.06.2014 18:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, "Milli park alanının belediyeye verilmesinden duydukları rahatsızlığı algılamam için Bolulu olmamam ya da Bolu'ya ihanet eden yapıda olmam gerekir" dedi.

Yılmaz, belediyede düzenlediği basın toplantısında CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan'ı, Gölcük Tabiat Parkı için TBMM'ye önerge sunulmasından dolayı eleştirdi.

"Milli park alanının belediyeye verilmesinden duydukları rahatsızlığı algılamam için Bolulu olmamam ya da Bolu'ya ihanet eden yapıda olmam gerekir" diyen Yılmaz, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Bolu'ya ait mülkün, Bolu'nun seçimle getirdiği belediyeye verilmesinden, Bolu'ya yerleşmiş, Bolu'yu kullanan basının yüklenmiş olmasını anlarım çünkü bunların niyeti Bolu'da huzursuzluk çıkarmaktır. Bir milletvekilinin, üstelik Bolu'dan seçilen birinin Gölcük gibi alanın belediye yönetimine geçmesinden bu kadar rahatsız olmasını anlamıyorum.

Gölcük'ün sınırları evvelden 38 hektardı, belediyeye geçtikten sonra 150 hektara çıkıyor olması, milletvekilimizi son derece rahatsız etmiş. Bu, nasıl ihanettir, anlamadım. Bolu Belediyesini Alaaddin Yılmaz olarak görüyorlarsa bu, zavallılıktır." - Bolu

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Gölcük Tabiat Parkı Tartışması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement