Gölcük Yaylası Hafta Sonu Doldu Taştı - Son Dakika
Yerel

Gölcük Yaylası Hafta Sonu Doldu Taştı

Gölcük Yaylası Hafta Sonu Doldu Taştı

İzmir ve çevresinde yaşayan vatandaşlar için önemli bir dinlenme alanı olan Ödemiş’in Gölcük Yaylası hafta sonu izdihamı yaşandı.

18.08.2014 12:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir ve çevresinde yaşayan vatandaşlar için önemli bir dinlenme alanı olan Ödemiş'in Gölcük Yaylası hafta sonu izdihamı yaşandı. Mevsim normallerinin üzerindeki sıcaklardan bunalan vatandaşların günübirlik tercih ettiği yaylada vatandaşlar Göl kenarında piknik yapıp mangal keyfi yaşadı.

Göl kıyısında mangal yakan bazı vatandaşlar da gölde balık tutma keyfini yaşadı. Günün geç saatlerine kadar süren piknik sırasında kimi vatandaşlar da göl kenarındaki kestane, ceviz, çınar ve söğüt ağaçlarının gölgesinde uyuyarak serinliğin tadını çıkardı.

Pikniğe Turgutlu'dan ailesi ile birlikte gelen emekli öğretmen Enver Kaya, "Gölcük muhteşem. Fakat Gölcük'e daha fazla yatırım yapılırsa sadece yerli değil yabancı konukları ağırlayacağımızı düşünüyorum. Gölcük, Ege Bölgesi açısından mutlaka en iyi şekilde değerlendirilmesi gereken bir değer. 1050 metre yükseklikte bir göl ve yemyeşil doğa. Böyle bir doğa harikasının eşine zor rastlanır. Sıcaklardan bunalan herkesi Gölcük Yaylası'na bekliyoruz" diye konuştu. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gölcük Yaylası Hafta Sonu Doldu Taştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement