Gölcüklü Kursiyerlerden Model Gemi Sergisi - Son Dakika
Yerel

Gölcüklü Kursiyerlerden Model Gemi Sergisi

Gölcüklü Kursiyerlerden Model Gemi Sergisi

Kocaeli’nin Halk üniversitesi olma özelliği taşıyan KO-MEK’te eğitim alan Gölcüklü kursiyerler, birbirinden güzel gemi modellerini sempozyumda sergiledi.

05.04.2015 09:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kocaeli'nin Halk üniversitesi olma özelliği taşıyan KO-MEK'te eğitim alan Gölcüklü kursiyerler, birbirinden güzel gemi modellerini sempozyumda sergiledi.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin düzenlediği Kara Mürsel Alp ve Kocaeli Tarihi Sempozyumu-II'nun fuaye alanında yer alan sergilerden birisi de halk üniversitesi KO-MEK'in Gölcük kurs merkezinde yapılan maket gemiler oldu. Gemi Modelleri Sergisi'nde Gölcüklü kursiyerlerin elleriyle yaptıkları 20 farklı modelde gemi sergilendi.

Gölcük KO-MEK Gemi Modelleri Sergisi'nde Çanakkale zaferinin kahramanlarından Nusret Mayın Gemisi, iade-i ziyaret için Japonya'ya giden ve dönüşte fırtınaya yakalanarak batan Ertuğrul Fırkateyni, İzmit-Gölcük seferini yaparken yolcularıyla birlikte sulara gömülerek büyük bir faciaya neden olan Üsküdar Vapuru, Savarona Yatı, Osmanlı'nın kadırgaları ve saltanat kayıkları yer aldı. Sempozyuma katılanlar gemi modellerini hayranlık ve beğeniyle inceledi. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gölcüklü Kursiyerlerden Model Gemi Sergisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement