Gölcüklü Öğrencilere Burs Desteği - Son Dakika
Yerel

Gölcüklü Öğrencilere Burs Desteği

Gölcük Trakya İlleri Kültür Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Orhan Karagöz, 10 öğrenciye burs verdiklerini söyledi.

23.10.2014 10:15  Güncelleme: 10:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

KOCAELİ (AA) Gölcük Trakya İlleri Kültür Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Orhan Karagöz, 10 öğrenciye burs verdiklerini söyledi.

Karagöz, dernek binasında düzenlediği basın toplantısında, her geçen yıl daha fazla öğrenciye burs vermeyi amaçladıklarını belirtti.

İhtiyaç sahibi öğrencilerin desteklenmesi gerektiğini vurgulayan Karagöz, "Bu eğitim ve öğretim yılında 10 öğrenciye burs vermenin haklı gururuyla toplandık. 2010 yılında 1 öğrenciyle başlayan burs desteğimiz, 3. yılda 10 öğrenciyle devam ediyoruz" dedi.

Karagöz, öğrencilere 160 lira katkı sağlayacaklarını dile getirerek, şunları söyledi:

"Burada eğitim gönüllüleri, hayırsever üyelerimiz ve hemşehrilerimiz katkıları için derneğimiz burs fonu hesap numarasına karınca kararınca destek olabilirler. Bu kapsamda burs verdiğimiz gençlerimizle iletişime geçerek, gençlerimizin toplumsal, kişisel, maddi, barınma, beslenme, giyim, kültürel harcamalar, akademik, iş ve staj olanakları konusunda temaslar kurulmasına ve bu konulardaki sorunların giderilmesi için çalışmalara başladık."

Türkiye'nin aydınlık geleceğine katkıda bulunmayı amaçladıklarını vurgulayan Karagöz, "Burs desteğimizin tamamı üye ve hemşehrilerimizin katkılarıyla gerçekleşmektedir. Burada en büyük desteğin lokomotif görevini yapan kadın kollarımız olduğunu özellikle belirtmek istiyorum" ifadesini kullandı.

Daha sonra Karagöz tarafından hayırsever esnaf Cengiz Yıldız'a hediye verildi. - Kocaeli

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Gölcüklü Öğrencilere Burs Desteği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement