Gölde Can Pazarı - Son Dakika
Güncel

Gölde Can Pazarı

Gölde Can Pazarı

Adana’da otomobilin Seyhan Baraj Gölü’ne uçması sonucu otomobilin içinde bulunan 4 arkadaşı kurtarmak için polis ve vatandaş seferber oldu.

26.02.2015 22:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adana'da otomobilin Seyhan Baraj Gölü'ne uçması sonucu otomobilin içinde bulunan 4 arkadaşı kurtarmak için polis ve vatandaş seferber oldu. Gölden çıkartılan 4 arkadaştan biri hayatını kaybetti.

Olay, Çukurova ilçesine bağlı Adnan Menderes Bulvarı'ndaki Amerikan Adası'nda meydana geldi. İddiaya göre Mehmet Öztürk, Melek Kırmızıgül (29), Durmuş Ali Bircan (32) ve Tülinay Gedikoğlu isimli 4 arkadaş otomobil ile Adnan Menderes Bulvarı'na ardından da Amerikan Adası'na geldi. Burada bir süre otomobilden inip göl kenarında oturup eğlenen arkadaşlar saat 19.30 sıralarında adadan ayrılmak üzere otomobile bindi. Sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi üzerine otomobil Seyhan Baraj Gölü'ne uçtu.

CAN PAZARI YAŞANDI

Otomobil kısa bir süre sonra tamamen suya battı. Bu arada çevredeki vatandaşlar içindeki 4 kişiyi kurtarmak için seferber oldu. Çevredeki bir kayık ile otomobilin battığı yere gelen vatandaşlar Mehmet Öztürk ve Melek Kırmızıgül'ü çıkardı. Ancak otomobil tamamen battığı için diğer 2 kişiyi kurtaramadı. Bunun üzerine vatandaşlar deniz polisine haber verdi. Bot ile hemen olay yerine gelen deniz polisi göle dalarak önce Durmuş Ali Bircan'ı çıkardı. Bircan, olay yerinde bekleyen ambulans ile hastaneye kaldırıldı. Bir kez daha dalan polis bu kez de Tülinay Gedikoğlu isimli genç kızı sudan çıkartıp ambulansa getirdi.

3 KEZ KALBİ DURDU 3 KEZ ÇALIŞTIRILDI

Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Durmuş Ali Bircan'ın sudan çıkartıldıktan sora 1 kez ambulansta 2 kez de hastanede kalbi durdu. Ancak doktorların yoğun çabası sonucu Bircan'ın kalbi 3'ünde de yeniden çalıştırılarak hayata döndürüldü. Tülinay Gedikoğlu isimli genç kızı ise Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi acil servisinde yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

"EL SALLAYIP BİZİ KURTARIN DEDİ"

Bu arada otomobildeki 2 kişiyi arkadaşlarıyla birlikte kurtaran Mesut Arabacı isimli vatandaş ise olayı şöyle anlattı:

"Karşıda gölün kenarında dururken hızla gelen bir otomobilin virajı alamayarak göle uçtu. Hemen biz olay yerine koştuk. İki kişiyi arkadaşlarımızla birlikte kurtardık. Bu arada diğerleri el sallayıp bizi de kurtarın diye bağırdı. Sonra otomobil ile birlikte suya gömüldüler. Biz onları kurtaramadık gücümüz yetmedi."

Polis olayla ilgili soruşturma başlattı. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Gölde Can Pazarı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Muş Valisi Avni Çakır, üs bölgesinde görev yapan güvenlik güçleriyle iftar yaptı
    21:58 Muş Valisi Avni Çakır, üs bölgesinde görev yapan güvenlik güçleriyle iftar yaptı

    Muş Valisi Avni Çakır, Şehit Jandarma Üsteğmen İsmail Moray Üs Bölgesi'nde görevli güvenlik güçleriyle iftar yaparak, zorlu şartlarda görev yaptıklarına şahitlik ettiğini ve onlardan gelecek yerel seçimlerde desteklerini istedi.

  • Diyarbakır Eğil ilçesinde iftar programı düzenlendi
    21:57 Diyarbakır Eğil ilçesinde iftar programı düzenlendi

    Eğil Belediyesi tarafından Cumhuriyet Meydanında düzenlenen iftar programına birçok vatandaş katıldı. Programda, AK Parti Diyarbakır milletvekilleri, Eğil Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili, AK Parti Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkan adayı ve sivil toplum kuruluş temsilcileri de yer aldı. İftar programı dualarla sona erdi.

  • Ömer Çelik: Cumhur İttifakı, birlik ve beraberlik içinde size hizmet etmek için gün sayıyor
    21:51 Ömer Çelik: Cumhur İttifakı, birlik ve beraberlik içinde size hizmet etmek için gün sayıyor

    AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Pozantı ilçesinde düzenlenen iftar programında yaptığı konuşmada, Cumhur İttifakı'nın birlik ve beraberlik içinde hizmet etmek için gün saydığını belirtti. Çelik, muhalefeti eleştirerek, birbirlerine ağır laflar söyleyenlerin artık bir araya gelemeyeceğini ve ülkeye verebilecekleri bir şeyin olmadığını ifade etti. Ayrıca, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in darbe açıklamalarına tepki gösteren Çelik, gençlerin demokrasi, siyaset, bilim ve teknolojiyle yan yana olması gerektiğini vurguladı.

  • Eyüpsultan'da kaçırılan T.C'nin ölümlü kaza görüntüleri ortaya çıktı
    21:46 Eyüpsultan'da kaçırılan T.C'nin ölümlü kaza görüntüleri ortaya çıktı

    İstanbul Eyüpsultan'da yaşanan ölümlü kazaya ilişkin yeni görüntüler ortaya çıktı. Anne Eylem Tok'un olay yerine gitmesi ve kaçış planı yapması görüntülendi. Baba Bülent C.'nin ifadesiyle çelişen görüntüler de dikkat çekti. Polislerin T.C'nin Amerikan pasaportunu incelemesi de kameraya yansıdı. Olayın ardından Mısır'a kaçan şüphelilerin ABD'ye gittikleri tespit edilmişti.

  • Van'da torbacılara yönelik operasyon: 29 şüpheli hakkında işlem yapıldı
    21:45 Van'da torbacılara yönelik operasyon: 29 şüpheli hakkında işlem yapıldı

    Van'da gençlerin yoğun bulunduğu alanlarda düzenlenen operasyonlarda 29 şüpheli hakkında işlem yapıldı. Operasyonlarda toplamda 242,96 gram esrar, 50,66 gram sentetik uyuşturucu, 14,19 gram sentetik kannabinoid, 2,81 gram eroin, 48 uyuşturucu hap ve 7 sentetik ecza ele geçirildi. Gözaltına alınan 29 şüpheliden 9'u uyuşturucu ticareti yapmak/uyuşturucu madde nakletmek suçundan, 20'si ise uyuşturucu madde kullanmak suçundan işlem yapıldı.


Advertisement