Gölette Boğulan Gencin Cesedi Bulundu - Son Dakika
Güncel

Gölette Boğulan Gencin Cesedi Bulundu

Gölette Boğulan Gencin Cesedi Bulundu

Sakarya'nın Akyazı İlçesi'nde dün gölette boğulan 17 yaşındaki Beytullah Yüksel'in cesedi bu sabah bulundu.

03.06.2016 12:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sakarya'nın Akyazı İlçesi'nde dün gölette boğulan 17 yaşındaki Beytullah Yüksel'in cesedi bu sabah bulundu. Ayşe Yüksel, "Beytullah'ım böylemi gidecektin. Oğlum yolun açık olsun" diye feryat ederek ağladı.

Dün öğle saatlerinde, Beytullah Yüksel arkadaşlarıyla birlikte Salihiye ile Taşburun mahalleleri arasında kalan gölete yüzmek için girdi. Beytullah Yüksel bir anda gözden kaybolurken, arkadaşları tarafından arandı. Gençler, Beytullah Yüksel'i bulamayınca, ailelerine durumu bildirdiler. Ailelerinin haber vermesi üzerine olay yerine gelen ekiplerin yaptığı çalışmalara rağmen genç bulunamadı.

Bu sabah, Sakarya İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü ile Kocaeli'den gelen arama kurtarma ekibi kaybolan genci bulmak için yeniden çalışmalara başladı. Balık adamların çalışması sonucunda Beytullah Yüksel'in cesedi sudan çıkarılırken, göletin kenarında bekleyen yakınlarından feryatlar yükseldi. Sinir krizi geçiren anne Ayşe Yüksel'e 112 Acil ekibi müdahalede bulundu. Ayşe Yüksel, "Beytullah'ım böylemi gidecektin. Oğlum yolun açık olsun" diye feryat ederek ağladı.

Beytullah Yüksel'in cesedi Akyazı Devlet Hastanesi morguna kaldırılırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

- Sakarya

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Gölette Boğulan Gencin Cesedi Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement