Gölhisar Belediye Başkanı Canural, Vatandaşlarla Buluşmaya Devam Ediyor - Son Dakika
Yerel

Gölhisar Belediye Başkanı Canural, Vatandaşlarla Buluşmaya Devam Ediyor

Gölhisar Belediye Başkanı Canural, Vatandaşlarla Buluşmaya Devam Ediyor

Burdur’un Gölhisar İlçesi Belediye Başkanı. Ramazan Canural, “Sizi Dinliyoruz” adlı halkla buluşma toplantılarının dördüncüsü Yusufça Mahallesi’nde gerçekleştirdi.

17.09.2014 12:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Burdur'un Gölhisar İlçesi Belediye Başkanı. Ramazan Canural, "Sizi Dinliyoruz" adlı halkla buluşma toplantılarının dördüncüsü Yusufça Mahallesi'nde gerçekleştirdi.

Yusufça Mahalle sakinlerinin ilgi gösterdiği toplantıya İl Genel Meclis Üyeleri Muzaffer Bağcı ve Ali Coşkun, Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü Hidayet Başaran, eski Yusufça Belediye Başkanı Yılmaz Akkaş, Belediye Meclis Üyeleri Mehmet Erkal, Akif Tezcanol, Halil Akalın, İlhan Altınok, Baki Çalhan, Sıtkı Arıcan ve Mehmet Okunakol, Yusufça Mahalle Muhtarı Bekir Çakır, Esnaf Odası Başkanı Hüseyin Şenyurt, belediye birim amirleri ve vatandaşlar katıldı.

Yoğun katılımın olduğu toplantıda konuşan Gölhisar Belediye Başkanı Ramazan Canural, 5 aylık süreçte yapılan icraat ve yatırımlar hakkında bilgiler verdi. Başkan Canural; "İlçemizde yapılacak olan yatırım ve icraatlarla 2015 yılı ve sonrası çok farklı olacak. Hem belediyemizin yatırımları hem de diğer yatırımlarla ilçemiz yükselişe geçecek. Biz büyük işler yapmayı hedefliyoruz. Bu işler de ancak sizin desteklerinizle başarıya ulaşır. Yeni Gölhisar'da her şey daha farklı olacak. Gölhisar'ın istikbali, birlik ve beraberlik içinde olmayı gerektiriyor. İlçemizin tüm sorunlarını inşallah teker teker çözeceğiz" dedi.

ToplantıdaYusufça Mahallesi sakinleri, Başkan Canural'a sorun ve taleplerini iletti. - BURDUR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gölhisar Belediye Başkanı Canural, Vatandaşlarla Buluşmaya Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement