Gölhisar Belediyesi İstişare Meclisi 2. Toplantısını Düzenledi - Son Dakika
Güncel

Gölhisar Belediyesi İstişare Meclisi 2. Toplantısını Düzenledi

Gölhisar Belediyesi İstişare Meclisi 2. Toplantısını Düzenledi

Gölhisar Belediye Başkanı Dr. Ramazan Canural tarafından başlatılan mahalle istişare meclisi toplantıları sürüyor.

30.12.2015 13:42  Güncelleme: 13:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Başkan Canural başkanlığında ayda bir kez düzenlenen toplantılarda her mahalleden beş, toplamda yirmi temsilciye ilçede yapılan yatırım ve çalışmalar hakkında bilgiler verilerek, istişarelerde bulunuluyor.

Belediye ile vatandaş arasındaki koordinasyonu sağlama adına başlattıkları istişare toplantılarının devam ettiğini belirten Gölhisar Belediye Başkanı Dr. Ramazan Canural"ikincisini düzenlediğimiz danışma (istişare) meclisi toplantılarında ilçemizin gelişimi adına üyelerimiz ile istişarelerde bulunuyoruz. Yüzyılın dev altyapı hamlesi ve kapalı Pazar yeri gibi birçok önemli projemizin başladığı şu dönemde vatandaşımız ile aramızda köprü görevini üstlenecek olan istişare meclisi üyelerimiz ile yapılan çalışmaları değerlendirdik. Vatandaşlarımızın da düşünceleriyle bu değişim hareketinde bizlere katkılar sağlamaları hedefiyle kurulan istişare meclisi önümüzdeki aylarda da toplantılarına devam edeceklerdir"dedi.

İstişare Meclisi üyeleri, Başkan Canural'a teşekkür ederek, "İstişare toplantıları çok verimli geçiyor. Gölhisar için çok önemli yatırımların yapıldığı bir dönemde, fikirlerimiz ile ilçeye katkıda bulunmamızı sağlayan Başkanımıza minnettarız. Gerçekten bu dönemde asrın projeleriyle ilçemiz yeniden oluşturuluyor. Toplantılarda yerinde tespitler yapılarak çözüm için gerekli adımlar atılıyor. Gölhisar'da değişimin öncüsü olan Başkan Canural, ilçede yıllarca kimsenin cesaret edemediği konulara çözümler üretiyor" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Gölhisar Belediyesi İstişare Meclisi 2. Toplantısını Düzenledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement