Gölmarmara Mezarlıklarına Ramazan Temizliği - Son Dakika
Yerel

Gölmarmara Mezarlıklarına Ramazan Temizliği

Gölmarmara Mezarlıklarına Ramazan Temizliği

Manisa Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Daire Başkanlığı ekipleri Gölmarmara’da mezarlık temizleme çalışmalarına devam ediyor.

05.06.2016 13:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manisa Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Daire Başkanlığı ekipleri Gölmarmara'da mezarlık temizleme çalışmalarına devam ediyor. Çalışmalar kapsamında Kayaaltı Mahalle mezarlığında bakım, onarım, temizlik ve ilaçlama çalışmaları gerçekleştirildi. Ramazan Ayı nedeniyle hızlandırılan çalışmalar genişletilerek diğer mahallelere de yayılacak.

İl genelindeki mezarlıklarda temizlik çalışmalarını sürdüren Manisa Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Dairesi Başkanlığı, Ramazan öncesinde çalışmalarını hızlandırdı. Yürütülen çalışmalar kapsamında da Kayaaltı Mahalle mezarlığında bakım, onarım, temizlik ve ilaçlama çalışmaları gerçekleştirildi. Mezarlıkların manevi duygulara yakışır hale gelmesi için çalışmalar yaptıklarını belirten Sağlık İşleri Daire Başkanı Serpil Aykurt, Ramazan Ayı ve Ramazan Bayramı öncesinde çalışmaların hızlandırıldığını belirtti. Gölmarmara'da da çalışmaların aralıksız devam ettiğini söyleyen Daire Başkanı Aykurt, Kayaaltı Mahallesi mezarlığında tamamlanan çalışmaların genişletilerek diğer mahallelerde de gerçekleştirileceğini ifade etti. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gölmarmara Mezarlıklarına Ramazan Temizliği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement