Gölmarmara'ya Hayırlı Hizmet - Son Dakika
Güncel

Gölmarmara'ya Hayırlı Hizmet

Gölmarmara\'ya Hayırlı Hizmet

MANİSA Büyükşehir Belediyesi, Gölmarmara ilçesine bağlı Çömlekçi Mahallesi sakinlerinin hayır yerini parke taşıyla kapladı.

09.11.2016 18:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Artık hayır yemeklerini kışın çamurdan, yazın tozdan uzak ortamda ikram edebileceklerini belirten mahalle sakinleri, Büyükşehir Belediyesi'ne ve Başkan Cengiz Ergün'e teşekkür etti.

Vatandaşların yazın tozdan, kışın çamurdan muzdarip olmaması için asfalt ve parke taşı hamlesini hızla sürdüren Manisa Büyükşehir Belediyesi, Gölmarmara ilçesine bağlı Çömlekçi Mahallesi'nin hayır yerini de parke taşıyla kapladı. Çalışmaların tamamlanmasının ardından Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün adına Çömlekçi Mahallesi'ni ziyaret eden Manisa Büyükşehir Belediyesi Gölmarmara Koordinatörü Ahmet Cülen, vatandaşların sorunlarını da dinledi. Artık hayır yemeklerini kışın çamurdan, yazın tozdan uzak ortamda ikram edebileceklerini belirten mahalle sakinleri, Büyükşehir Belediyesi'ne ve Başkan Cengiz Ergün'e teşekkür etti.

Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ile birlikte vatandaşlara en güzel hizmetleri ulaştırmak için çalıştıklarını belirten Gölmarmara Koordinatörü Ahmet Cülen de, ilçelerinin hak ettiği tüm proje ve çalışmaları alacağını söyledi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Gölmarmara'ya Hayırlı Hizmet - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement