Gölmarmaralı Üreticiye 504 Zeytin Fidanı - Son Dakika
Güncel

Gölmarmaralı Üreticiye 504 Zeytin Fidanı

MANİSA Büyükşehir Belediyesi'nin kırsal bölgelerde üreticinin desteklenmesine yönelik projeleri bir bir hayata geçerken, %75 hibeli fidan dağıtımıyla da üreticilerin yüzü güldü.

28.11.2016 11:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bu kapsamda Gölmarmara'da zeytin üreticisine 504 adet zeytin fidanı dağıtıldı.

Manisa'nın tarımsal potansiyelini ortaya çıkarmak amacıyla üreticiye yönelik desteklerine hız veren Manisa Büyükşehir Belediyesi, Gölmarmaralı üreticiye 504 adet zeytin fidanı dağıttı. Manisa Büyükşehir Belediyesi Gölmarmara Koordinatörü Ahmet Cülen, üreticilere Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ün selamlarını ileterek, zeytin fidanlarını teslim etti. Büyükşehir Belediyesi'nin tarımsal desteklerinin önemli olduğunu ifade eden üreticiler de, destekleri nedeniyle Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'e teşekkür etti.

Temiz Gediz, Bereketli Tarım

Manisa'nın bereketli Gediz Ovası'ndan aldığı feyzle tarımsal üretimde ülkemizin önemli bir şehri olduğunu vurgulayan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, "Öncelikle Gediz Nehri'nin ve Bakırçay'ın temizliği konusunda altyapı çalışmaları ve atık su arıtma tesisleri yatırımlarına büyük önem verdik. Bir yandan bu iki önemli havzayı temizleyip, gelecek nesillere temiz bir dünya bırakmak için çalışırken, diğer yandan tarımsal kalkınmaya katkı sağlamak için üreticimize de desteğimizi sürdürüyoruz. Bu kapsamda 17 ilçemizde başlattığımız fidan desteğini Gölmarmara ilçemizde de hayata geçirdik. Üreticilerimize hayırlı olmasını diliyor, ürünlerinin bereketli olmasını Cenab-ı Allah'tan niyaz ediyorum. Bu vesileyle tüm Gölmarmaralı üreticilerimize ve hemşerilerime sevgi ve selamlarımı sunuyorum" diye konuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Gölmarmaralı Üreticiye 504 Zeytin Fidanı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement