Gölpazarı Belediyesi'nden Kardeş Şehir Protokolü - Son Dakika
Yerel

Gölpazarı Belediyesi'nden Kardeş Şehir Protokolü

Gölpazarı Belediyesi\'nden Kardeş Şehir Protokolü

Bilecik’in Gölpazarı Belediyesi, Bursa Nilüfer Belediyesi ile kardeş şehir protokolü imzaladı.

20.05.2015 13:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bilecik'in Gölpazarı Belediyesi, Bursa Nilüfer Belediyesi ile kardeş şehir protokolü imzaladı.

Nilüfer Belediyesi Halk Evi'nde düzenlenen törende konuşan Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Gölpazarı Belediye Başkanı Vedat Kazıcı ile sosyal, kültürel ve bilgi birikimlerini paylaşacaklarının altını çizdi. Gölpazarı'na Nilüfer Belediyesi olarak katkı sağlamak, destek olmak ve aynı zamanda da bilgi birikimlerimizi paylaşmak istediklerinin belirten Bozbey, "Gölpazarı halkının yaşam standartlarını yükseltmek, yaşamını kolaylaştırmak için de çeşitli projelerde ortaklık yapacağız. Sosyal ve kültürel projelerde de birliktelik sağlayarak yine Gölpazarı'nın kültürünü Nilüferlilerle buluşturmak, ortak projelerle hem Gölpazarı halkına hem de Nilüfer halkına faydalı olacağız" dedi.

"NİLÜFER BELEDİYESİ ÜLKEMİZDE ÖNDER BELEDİYELERDEN BİRİ"

Gölpazarı Belediye Başkanı Vedat Kazıcı ise, Nilüfer Belediyesi ile kardeş şehir olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Kazıcı, "İnsan ihtiyaçlarının sürekli arttığı, beldelerin, ilçelerin sürekli geliştiği ve genişlediği bir dönemde insanların mutlu olması, daha güzel şehirlerde yaşaması, kültürel sanatsal etkinliklerden yararlanması için mücadele veriliyor. Nilüfer Belediyesi'nin bu anlamda ülkemizde önder belediyelerden olduğunu biliyoruz. Kurumsallaşma, kent yöneticiliği ve kadrolar anlamında örnek bir belediyecilik var burada. Eminim ki 'Gülümseyin Nilüferdesiniz' logosu Gölpazarlılar'ı da gülümsetecek" dedi.

Konuşmaların ardından Nilüfer Belediyesi başkanlık makamı geçilerek iki belediye arasında kardeş şehir protokolü imzaladı. Kardeş şehir protokolünün imzalanmasının ardından Başkan Bozbey, Vedat Kazıcı'ya Nilüfer'i simgeleyen anahtar hediye etti. Mermer diyarından geldiklerini belirten Gölpazarı Belediye Başkanı Vedat Kazıcı da Bozbey'e Nilüfer Belediyesi'nin logosunun bulunduğu mermerden yapılmış tablo hediye etti.

İmza töreninde Gölpazarı Belediye Meclis Üyeleri, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gölpazarı İlçe Başkanı Abdullah Hünker, Nilüfer Belediyesi Başkan Yardımcısı Nazlı Yazgan, Nilüfer Belediyesi Meclis üyeleri ve CHP Nilüfer İlçe Başkanı Yakup Akbulut hazır bulundu. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gölpazarı Belediyesi'nden Kardeş Şehir Protokolü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement