Gölpazarı Belediyesi Olağan Meclis Toplantısı - Son Dakika
Güncel

Gölpazarı Belediyesi Olağan Meclis Toplantısı

Gölpazarı Belediyesi Olağan Meclis Toplantısı

Gölpazarı Belediyesi aralık ayı olağan meclis toplantısı, Vedat Kazıcı başkanlığında yapıldı.

02.12.2016 15:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gölpazarı Belediyesi aralık ayı olağan meclis toplantısı, Vedat Kazıcı başkanlığında yapıldı.

Belediyede gerçekleştirilen toplantıda, belediye ücret tarifeleri ile ilçe ve çevre köyleri sulama kooperatifinin belediye bünyesine katılması görüşülerek, oy birliğiyle kabul edildi.

Belediye Başkanı Vedat Kazıcı, toplantıda yaptığı konuşmada, 2017 yılının ilk ayından itibaren geçerli olmak üzere yeni güncellemeler yaptıklarını söyledi.

Ekonomik durumları dikkate alarak vatandaşları üzmeden, hassasiyetlere dikkat ederek, piyasa şartlarını da gözönünde bulundurarak ilçenin ihtiyaçlarını çözebilecek bir mali yapı oluşturduklarına değinen Kazıcı, şunları kaydetti:

"2017 yılı bütçesine uyumlu ücret tarifesi, oy birliğiyle kabul edildi. İkinci maddede, ilçemizde bulunan Gölpazarı ve çevre köyleri sulama kooperatifinin belediye bünyesine katılması yönünde meclisimizde bir durum değerlendirmesi yaptık. Önümüzdeki süreçte gerekirse belediye bünyesine katılması yönünde CHP ve AK Parti meclis üyelerinden birer kişi ve üç memurdan oluşan bir komisyon kurulmasına ve bunların yapacakları çalışmaları, belediye ve halka faydalı olacağı kanaati oluşması durumunda belediye meclisi olarak görüşerek, karara bağlayacağız. Gölpazarı'nda, tek başına mutlu ve sağlıklı olmak, bir şey ifade etmiyor. Ülkenin tamamının huzuru ve refahı bizi daha çok ilgilendiriyor."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Gölpazarı Belediyesi Olağan Meclis Toplantısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement