Gölpazarı Jandarma Komutanı Akgümüş'e Veda Yemeği - Son Dakika
Yerel

Gölpazarı Jandarma Komutanı Akgümüş'e Veda Yemeği

Bilecik'in Gölpazarı İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Akgümüş'e veda yemeği düzenlendi.

12.07.2014 09:39  Güncelleme: 09:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gölpazarı İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Akgümüş'e veda yemeği düzenlendi.

Akgümüş'ün Sivas'ın Hafik ilçesine tayini çıkması nedeniyle bir tesiste düzenlenen veda yemeğine, Kaymakam Vekili Cevdet Bakkal, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Adem Akgümüş, Belediye Başkanı Vedat Kazıcı, İlçe Emniyet Amir Vekili Başkomiser Öner Sevük, Açık Ceza İnfaz Koruma Müdürü Orhan Yalçın, daire müdürleri ve muhtarlar ile personel katıldı.

Bakkal, Akgümüş ile kısa süre çalışmalarına rağmen verimli bir çalışma ortamı bulduklarını ifade ederek, "Kendisine çalışmalardan ve fedakar davranışlarından dolayı teşekkür ediyorum. Yeni görev yerinde de aynı çalışma azmiyle başarıların devamını diliyorum" dedi.

Kazıcı da Akgümüş'ün çözüm üreten ve dayanışma içerisinde olan bir komutan olduğunu belirterek, yeni görevinde başarılar diledi.

Akgümüş ise Tabur Komutanlığı olmak üzere dört yılın sonunda kentten mutlu ve huzurlu ayrıldığını vurgulayarak, "Bir tek amacımız vardı, vatandaşlarımızın sadece zorunlu ihtiyaçları dışında kendilerini komutanlığımızda misafir ettik. Benim için büyük mutluluk verici bir olay. 21. yüzyılın jandarması vatandaşa ve halka kesinlikle emniyet ve asayişin yapılmayacağını idrak etmiş bulunmaktayız" şeklinde konuştu.

Konuşmalarının ardından, Bakkal, Kazıcı ve Sevük, Akgümüş'e hizmetlerinden dolayı çeşitli hediyeler verdi. - Bilecik

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Gölpazarı Jandarma Komutanı Akgümüş'e Veda Yemeği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement