Gölpazarı'nda "14 Mart Tıp Bayramı" Etkinlikleri - Son Dakika
Güncel

Gölpazarı'nda "14 Mart Tıp Bayramı" Etkinlikleri

Gölpazarı ilçesinde "14 Mart Tıp Bayramı" kapsamında etkinlik düzenlendi.

14.03.2016 17:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gölpazarı ilçesinde "14 Mart Tıp Bayramı" kapsamında etkinlik düzenlendi.

Halk Eğitim Merkezi Toplantı Salonu'nda gerçekleşen etkinliğe, Garnizon Komutanı Jandarma Üsteğmen Mehmet Dinç, Belediye Başkanı Vedat Kazıcı, Sağlık Grup Başkanı Sinem Aslan Karaoğlu, daire amirleri ve okul müdürleri ile sağlık çalışanları katıldı.

Karaoğlu, yaptığı konuşmada, Tıp Bayramı ruhuna uygun biçimde yaşanan sorunların altını çizdikleri, meslek değerlerinin ışığında kendilerini ve sağlık ortamını sorguladıkları bir gün şeklinde kutladığını söyledi.

Tıp mesleğinin insanı sağlıklı yaşatmayı, acısını azaltmayı ve daha nitelikli bir yaşamı insanlığa sunmayı amaç edinmiş, kutsal, saygın, onurlu ve aynı zamanda büyük özveri gerektiren bir meslek olduğunun altını çizen Karaoğlu, "Sağlıklı bir hayat insanlar için vazgeçilmeyecek temel bir haktır. Bu hakkı sağlayabilmek için etkin ve kaliteli bir sağlık sistemi en önemli şartlardan biridir. Vatandaşlarımıza kolay erişebilir ve etkili sağlık hizmeti sunabilmek için en büyük görev başta tabiplerimiz olmak üzere sağlık çalışanlarına düşmektedir" diye konuştu.

Etkinlik, kutlamalar kapsamında düzenlenen futbol turnuvasında şampiyon Cezaevi ile ikinci Kaymakamlık ve üçüncü Meslek Yüksek Okulu takımlarına ödüllerinin verilmesiyle sona erdi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Gölpazarı'nda '14 Mart Tıp Bayramı' Etkinlikleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement