Gölpazarı'nda AK Parti Semih Yavuz ile Yola Devam Dedi - Son Dakika
Politika

Gölpazarı'nda AK Parti Semih Yavuz ile Yola Devam Dedi

Gölpazarı\'nda AK Parti Semih Yavuz ile Yola Devam Dedi

Bilecik'in Gölpazarı ilçesindeki AK Parti 5. olağan kongresinde, Av. Semih Yavuz Gölpazarı AK Parti İlçe Başkanlığına yeniden seçildi.

05.11.2014 12:23  Güncelleme: 12:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bilecik'in Gölpazarı ilçesindeki Ak Parti 5. olağan kongresinde, Av. Semih Yavuz Gölpazarı Ak Parti İlçe Başkanlığı'na yeniden seçildi.

Bir düğün salonunda yapılan kongreye, Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, Pazaryeri Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın, Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, Bayırköy Belediye Başkanı Mustafa Yaman, İl Genel Meclis Başkanı Serkan Yıldırım, Ak Parti İl Başkanı Ramazan Kurtulmuş, Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Fikret Karabıyık, parti delegeleri ve çok sayıda partili katıldı. Tek aday, tek liste şeklinde giren kongre 156 delegenin oyunu olan Av. Semih Yavuz, Gölpazarı Ak Parti İlçe Başkanı oldu. 400 delegeden 161 delegenin oy kullandığı seçimde, 5 oy geçersiz sayıldı.

Yapılan kongre sonrası konuşan Av. Semih Yavuz, Gölpazarı'na verilen hizmetlerden dolayı Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı'ya, Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu'na, İl Başkanı Ramazan Kurtulmuş'a, Bilecik Milletvekili Fahrettin Poyraz'a teşekkür ederek sözlerine başlayarak şöyle devam etti.

"Partimiz Cumhurbaşkanlığı seçimlerinden sonra 1. olağanüstü kongresini yapmış, kongrede sayın Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu Genel Başkanımız olarak seçilmiş ve akabinde Başbakan olarak görevi devralmıştır. Sonrası 5. olağanüstü kongrenin startı verilmiş, ilimizde de ilk olarak bugün Gölpazarı ilçemizin kongresini gerçekleştiriyoruz. Bu coşku kongre coşkusudur. Partimizi milletin partisidir, hizmet partisidir, 2013 -2053 - 2071 hedefleri olan, ülkemizi daha da güçlendirme çabası içinde olan bir partidir. Amacımız 2 milletvekilimizi Ankara'ya göndermektir. Bunu da başaracak güçteyiz."

Yapılan kongrede yönetim kurulu asil üyeler ise; Battal Gazi Gümrahi, Mustafa Öztürk, M. Nevzat Ünlü, Arif Kaya, Mehmet Yıldırım, Raşit Özen, Ali Çakmaklı, Fikret Elmacı, Mücahit Demir, Ertan Uyar, Fatma Gün, Ruhsar Özcan, Mehmet Ergün ve Aydın Akın'dan oluştu. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Gölpazarı'nda AK Parti Semih Yavuz ile Yola Devam Dedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement