Gölpazarı'nda "Gençlik Huzurda Buluşuyor" Programı - Son Dakika
Yerel

Gölpazarı'nda "Gençlik Huzurda Buluşuyor" Programı

Gölpazarı\'nda "Gençlik Huzurda Buluşuyor" Programı

Gölpazarı İlçe Müftülüğü tarafından “Camiler ve Din Görevlileri Haftası” münasebetiyle “Gençlik Huzurda Buluşuyor” adlı bir program düzenledi.

13.10.2015 17:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gölpazarı İlçe Müftülüğü tarafından "Camiler ve Din Görevlileri Haftası" münasebetiyle "Gençlik Huzurda Buluşuyor" adlı bir program düzenledi.

Gölpazarı Mihalgazi Camii'nde sabah namazında düzenlenen programa, Gölpazarı İlçe Müftüsü Mükerrem Cüre, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler, müftülük personeli, imamlar, müezzinler ve cami cemaati katıldı. "Gençlik Huzurda Buluşuyor" adlı bir program, sabah namazı sonrası tekbirler getirilmesi, ilahiler ve Kur'an-ı Kerim okunması ile devam etti. Program, ilçe vaizi Serkan Yalçın'ın haftanın önemini ifade eden bir vaaz vermesi ve yapılan dualarla sona erdi. Program çıkışında cami yanındaki çay bahçesinde katılımcılara çorba, simit ve çay ikram edildi. Katılımcılar, bu programların faydalı olduğunu, ayda bir kere yapılması temennilerini ve memnuniyetlerini ifade ettiler.

İlçe Müftüsü Mükerrem Cüre ise, düzenlenen programa yaptığı katkılardan dolayı İmam Hatip Lisesi Müdürü Murat Arıcan'a ve tüm katılımcılara teşekkür etti. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gölpazarı'nda 'Gençlik Huzurda Buluşuyor' Programı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement