Gölpazarı'nda Muhteşem İftar - Son Dakika
Yerel

Gölpazarı'nda Muhteşem İftar

Gölpazarı\'nda Muhteşem İftar

Bilecik Belediyesi, Ramazan’da Gölpazarı’nda gerçekleştirilen iftar programı ile birlik ve beraberlik tablosuna Söğüt’ten sonra Gölpazarı’nda da ulaşmış oldu.

15.07.2015 16:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bilecik Belediyesi, Ramazan'da Gölpazarı'nda gerçekleştirilen iftar programı ile birlik ve beraberlik tablosuna Söğüt'ten sonra Gölpazarı'nda da ulaşmış oldu.

Gölpazarı Gazi Mihal Okulu gerçekleştirilen ve binlerce insanın katıldığı iftar programına, Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, AK Parti Gölpazarı İlçe Başkanı Semih Yavuz, Belediye meclis üyeleri, partililer ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, Gölpazarı'nda hemşehrileriyle buluşmanın verdiği memnuniyeti dile getirerek, "Bizleri bu akşam sofranıza ortak ettiğiniz için sizlerle birlikte iftar yapma şerefini bahşettiği için çok teşekkür ediyorum. Değerli kardeşlerim, hep birlikte Bilecik'iz, hep birlikte Türkiyeyiz. Emin olun, ülkemizin hangi noktasında olursak olalım, o noktadaki tüm kardeşlerimiz çok kıymetli ve değerlidir. Ramazan ayında olduğu gibi diğer zamanlarda yaşamımız, oluşan birlik ve beraberlik ile anlam buluyor. İşte Ramazan rahmet ve bereket ayı, Ramazan birlik, beraberlik, sevgi ve hoşgörü ayı. Biz de Bilecik Belediyesi olarak Ramazan'ı Şerifin ruhuna uygun çalışmaları gerçekleştirmenin gayreti içindeyiz. Bu akşam da Gölpazarı'nda sizlerle buluşmak ve hep birlikte iftarda olmak bizleri mutlu ediyor. Bize bu imkanı sağlayan Gölpazarı İlçe Teşkilatımız ve başkanımıza ve sizlere çok teşekkür ediyorum. Bu akşam ve her Ramazan akşamında güzel sofralar kurarken, birlik, beraberlik ve kardeşliğin önemini unutmayalım" dedi.

Gölpazarı'ndaki iftar programında, masa, sandalye, yemek, dağıtım yapan personelini, çöp kamyonunu ve yerleri yıkama aracını Bilecik'ten getirmesi gözlerden kaçmadı. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gölpazarı'nda Muhteşem İftar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement