Gölpazarı'ndan Kısa Kısa - Son Dakika
Güncel

Gölpazarı'ndan Kısa Kısa

Gölpazarı Belediyesi, Nisan ayı meclis toplantısını yaptı.

05.04.2016 14:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gölpazarı Belediyesi, Nisan ayı meclis toplantısını yaptı.

Belediye Meclis Salonu'nda, Belediye Başkanı Vedat Kazıcı başkanlığında yapılan toplantıda, 9 gündem maddesi görüşüldü.

Toplantıda, Belediye Meclis başkan vekilleri, katipleri, plan ve bütçe ile imar komisyonları ve encümen üyelerinin seçimi yapıldı.

İmar değişikliğindeki maddelerin ve 2015 faaliyet raporunun oy birliğiyle kabul edildiğini bildiren Kazıcı, "Bu dönem kalkınma dönemimiz olacak. Geçtiğimiz dönemlerde yaralarımızı sardık ve kentin ihtiyacı olan projelerimizi tamamladık. Alt yapı çalışmaları 50 yıl ilçeye hizmet edecek bir proje." dedi.

LYS moral pikniği

Gölpazarı Şehit Kemal Ay Anadolu Lisesi, 12. sınıf öğrencilerine Lisans Yerleştirme Sınavları (LYS) öncesinde moral pikniği düzenledi.

Okul Müdürü İsmail Altunışık, AA muhabirine yaptığı açıklamada, okulun son üç yılda Yükseköğretime Geçiş Sınavı (YGS) başarı ortalamasını 50 puan artıran öğrencileri ödüllendirmek amacıyla piknik etkinliğini düzenlediklerini söyledi.

Bu tür etkinliklerin öğrenciler üzerinde olumlu sonuçlar bıraktığını belirten Altunışık, "Öğrenciler bir gün de olsa sakin bir ortamda stres atarak gönüllerince eğlenme fırsatı buldu. LYS öncesi moral vermek, motivasyonlarını yükseltmek, sınav stresini biraz olsun unutturmak istedik. Bu tür etkinlikler öğrencilere faydalı ve yararlı oluyor." diye konuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Gölpazarı'ndan Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement