Gölpazarlılar Şehit Damatlarına Sahip Çıktılar - Son Dakika
Yerel

Gölpazarlılar Şehit Damatlarına Sahip Çıktılar

Gölpazarlılar Şehit Damatlarına Sahip Çıktılar

Diyarbakır’da operasyonda şehit olan Uzman Çavuş Caner Vural’ın cenaze törenine Bilecik’in Gölpazarı ilçesinden katılım oldu.

22.01.2016 18:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Diyarbakır'da operasyonda şehit olan Uzman Çavuş Caner Vural'ın cenaze törenine Bilecik'in Gölpazarı ilçesinden katılım oldu.

Diyarbakır'da operasyonda şehit olan 4 aylık evli Gölpazarı damadı Uzman Çavuş Caner Vural'ın cenaze törenine Gölpazarı'nın Kümbet köyünde ikamet eden kaynanası, kayınpederi ve eşinin Kübra Sena'nın yakınların yanı sıra, İstanbul'da yaşayan Gölpazarlılar katıldı. Bugün ikindi namazına müteakiben Pendik Dumankaya Camii'nde kaldırılan cenaze İstanbul'da toprağa verildi. İstanbul Gölpazarlılar Derneği Genel Sekreteri Erkan Arısoy ve dernek üyelerinin de hazırda bulundu. Cenaze namazı sonrası açıklama yapan Arısoy, bugün İstanbul'da birlik beraberliğin yaşandığı bir ortam olduğunu belirtti. Arısoy, "Bugün Gölpazarı damadı olan şehidimiz için ağladık. Hemşehrilerin böylesi bir günde toplanıp birlik olmasını sağladılar. Şehidin ailesi, eşi ve yakınlarına başsağlı dilerim Allah geride kalanlara sabır versin" dedi. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gölpazarlılar Şehit Damatlarına Sahip Çıktılar - Son Dakika


Advertisement