Golün Adı Ege - Son Dakika
Güncel

Golün Adı Ege

Golün Adı Ege

Şampiyonluk sevinciyle küme düşme acısının, play off mutluluğu ile hedefsiz kalma üzüntüsünün birbirine karıştığı Ege futbolunda bu sezon en fazla dikkat çeken konulardan biri, golcülerin performansı oldu.

07.05.2016 12:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şampiyonluk sevinciyle küme düşme acısının, play off mutluluğu ile hedefsiz kalma üzüntüsünün birbirine karıştığı Ege futbolunda bu sezon en fazla dikkat çeken konulardan biri, golcülerin performansı oldu. Hemen her kategoride zirveye çıkan ya da zirveyi zorlayan Egeli bir futbolcu gözlenirken, sezon sonunda birden fazla golcünün taç giyme ihtimali bulunuyor.

3'üncü Lig 1'inci Grup'ta normal sezonu 21 golle ilk sırada tamamlayan Tire 1922'li Mert Hakan'ın play off maçlarında bu sayıyı artırarak gol kralı olmasına kesin gözüyle bakılıyor. 2'nci Grup'ta Mert Hakan gibi 21 gole ulaşıp ilk sıraya yerleştikten sonra sakatlığı yüzünden bitime üç hafta kala sezonu kapatan Bodrumsporlu Mümin ikinci sıraya düşüp tahta oturma şansını kaçırdı.

2'nci Lig Beyaz Grup'ta normal sezonu 15 golle tamamlayan Menemen Belediyesporlu Tayfur Emre'yi rakiplerinin play off maçlarında yakalama ihtimali çok düşük olduğu için tecrübeli futbolcunun krallığını kesin gözüyle bakılıyor. Kırmızı Grup'ta Manisasporlu Bahattin sezonu 13 golle üçüncü sırada tamamlarken, takımının şampiyonluğuna sağladı. PTT 1'inci Lig'de Denizlispor düşmeme mücadelesi verirken, 16 golle krallık yarışında üçüncü sırada yer alan Brezilyalı Leandrinho Denizlispor'u tek başına ayakta tutuyor.

19 gole ulaşan Akhisar Belediyespor'un Kolombiyalı santrforu Rodallega ise 24 gol atan Beşiktaşlı Mario Gomez ve 20 gol kaydeden Antalyasporlu Eto'o gibi iki dünya yıldızıyla krallık için çarpışıyor.

- İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Golün Adı Ege - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement