Gömeç AK Parti'de Vefa Zamanı - Son Dakika
Yerel

Gömeç AK Parti'de Vefa Zamanı

Gömeç AK Parti\'de Vefa Zamanı

Balıkesir Ak Parti il başkanlığı Gömeç’te düzenlediği bir toplantı ile eski ilçe ve belde başkanlığı yapan partilerine plaket verdi.

20.10.2015 10:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Balıkesir Ak Parti il başkanlığı Gömeç'te düzenlediği bir toplantı ile eski ilçe ve belde başkanlığı yapan partilerine plaket verdi.

Gömeç'te Ak Parti İlçe Başkanlık binasında gerçekleşen ve 'Vefa Toplantısı' adını taşıyan törende konuşan Ak Parti Gömeç İlçe Başkanı Cafer Arslan, 13 yıldan bu yana Türkiye de çözüm üreten bir hükümet olmanın ayrıcalığını yaşadıklarını ifade ederek, " Bu süre içerisinde bizler halkın efendisi değil, halkın kendisi olduk. Bugün davamız için mücadele etmiş dava arkadaşlarımızla beraberiz. Onların emekleri ve çalışmaları partimizi bu noktaya taşımıştır" dedi.

Başkan Arslan'ın ardından konuşan Ak Parti Balıkesir İl Başkanı Dinçer Orkan ise, 7 Haziran'da halkın kendilerine koalisyon görevini verdiğini ifade ederek, Ak Parti'nin Türkiye'nin aydınlık geleceğinin sönmeyecek tek meşalesi olduğunu söyledi.

Koalisyon görüşmelerinde her şeye 'Hayır' diyen ve lügatında 'Evet' olmayan bir liderle nasıl koalisyon kurabileceğini soran Başkan Orkan, 13 yıllık Ak Parti iktidarında Gömeç'te parti teşkilatlarının her kademesinde görev yapan partililere en derin şükranlarını sunarak teşekkür etti.

Konuşmaların ardından yapılan vefa plaketi töreninde; Gömeç'te uzun yılar AK Parti İlçe Başkanlığını yapan Hakan Gürtepe başta olmak üzere eski ilçe başkanları Kasım Çelik, Eşref Uslu ve eski Ak Parti Karaağaç Belde Başkanı Hatice Yıldız onurlandırıldı.

Törende şehir dışında olduğu için katılamayan Gömeç Ak Parti'nin eski İlçe Başkanı ve halen Gömeç Belediye Başkan Yardımcılığı görevini yürüten Eşref Uslu'nun plaketini ise törene katılan kızı Semanur Uslu teslim aldı. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gömeç AK Parti'de Vefa Zamanı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement