Gömeç'te Bozuk Yol Kalmayacak - Son Dakika
Yerel

Gömeç'te Bozuk Yol Kalmayacak

Gömeç\'te Bozuk Yol Kalmayacak

Göreve geldiği günden bu güne ilçenin çehresini değiştiren çalışmalara imza atan Gömeç Belediye Başkanı Kazım Arslan, seçim vaatlerini bir bir yerine getirirken, Gömeç’te bozuk yol kaymayacağı sözünü verdi.

31.07.2016 15:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Göreve geldiği günden bu güne ilçenin çehresini değiştiren çalışmalara imza atan Gömeç Belediye Başkanı Kazım Arslan, seçim vaatlerini bir bir yerine getirirken, Gömeç'te bozuk yol kaymayacağı sözünü verdi.

Gömeç ilçesinin çalışkan Belediye Başkanı Kazım Arslan, ilçenin her cadde ve sokağını parke taş ve kaldırımlarla örmek için yoğun çaba gösteriyor. Göreve geldiği günden bu güne ilçenin çehresini değiştiren, sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif projeleriyle halkın gönlünde taht kuran Belediye Başkanı Kazım Arslan, seçim vaatlerini de birer birer yerine getiriyor. Seçim vaatlerinin başında gelen 'Gömeç'te bozuk yol kalmayacak' sözünü tutan başkan Arslan, çalışma ekibiyle beraber üst üste yaptıkları ihaleler kapmasında ilçedeki cadde ve sokakları, kaldırımlarıyla birlikte etap etap parke taşlarla kaplıyor.

Gömeç'te bozuk yol kalmayacağını vurgulayan başkan Arslan, konuşmasında, "Bu mahallemiz, bahçeli evleriyle, eskiden beri çok güzel bir mahalledir. Fakat bu mahallemiz yıllardır hak ettiği kadar yol hizmeti alamamıştı. Bizim de seçim vaatlerimiz arasında yol sözümüz vardı. Art ardına yaptığımız ihaleler neticesinde ilçemizin her sokağını ve caddesini parke taşlarla donatıyoruz. Vaatlerimi yerine getirebilmenin mutluluğunu yaşıyorum. İlk günkü aşk ile çalışıyoruz. Her sene yüksek miktarlarda taş ihalesi yapmaktayız. Allah nasip ederse, görev süremizce, Gömeç'te bir tane bile bozuk yolu olan sokağımız kalmayacak. Bunu çok iddialı söylüyorum. Tüm plan ve programlarımız bunun üzerinedir. Çalışma arkadaşlarımızın da performansları çok iyi. Hep birlikte çalışmalarımızı sürdürmekteyiz" dedi. Sokak sakinleri, çalışmaları yakından takip ettiklerini ifade ederek, başkan Kazım Arslan ile sohbet edip, hizmetlerden dolayı teşekkür etti. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gömeç'te Bozuk Yol Kalmayacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement