Gömeç'te Kabristanlıklar Mezbelelikten Kurtarılıyor - Son Dakika
Yerel

Gömeç'te Kabristanlıklar Mezbelelikten Kurtarılıyor

Gömeç\'te Kabristanlıklar Mezbelelikten Kurtarılıyor

Balıkesir’in Gömeç ilçesinde; Gömeç Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü bünyesindeki ekipler, ilçe genelindeki kabristanlarda başlattıkları çalışmalarla kabristanlardaki ağaçları budayarak, kabristanların eksikliklerini gidermeye başladı.

12.03.2015 15:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Balıkesir'in Gömeç ilçesinde; Gömeç Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü bünyesindeki ekipler, ilçe genelindeki kabristanlarda başlattıkları çalışmalarla kabristanlardaki ağaçları budayarak, kabristanların eksikliklerini gidermeye başladı.

Gömeç Belediye Başkanı Kazım Arslan'ın talimatıyla başlatılan hummalı çalışmalarda; Gömeç'in merkezindeki 3 ayrı kabristanla, ilçenin kırsal mahallelerindeki tüm kabristanların mezbele görünümünün sona erdirilmesinin amaçlandığı bildirildi.

Çalışmalar kapsamında; ağaçları budanan kabristanların, duvar ve bekçi kulübelerinde de bakım ve onarımların yapılacağı kaydedildi.

Süren çalışmalarla ilgili muhabirimize açıklamalarda bulunan Gömeç Belediye Başkanı Arslan, fani dünyadan ebediyete intikal etmiş insanların manevi ortamda rahat ve huzur içinde uyumalarını amaçladıklarını kaydetti.

Gömeç halkı olarak ebediyete intikal etmiş büyüklere sonsuz saygı duyduklarının altını çizen Başkan Arslan, "Kabristanlar, bir kentin en önemli uygarlık göstergesidir. Geçmişini unutan bir toplum, geleceğine sahip çıkamaz. Gömeç Belediyesi olarak bunun bilinciyle hareket ederek, ilçemiz genelindeki tüm kabristanlarımızı temiz ve bakımlı olmasının önemli olduğuna inanarak bu çalışmayı başlattık" diye konuştu. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gömeç'te Kabristanlıklar Mezbelelikten Kurtarılıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement