Gömeçli Oryantrigçiler Türkiye Şampiyonu Oldu - Son Dakika
Yerel

Gömeçli Oryantrigçiler Türkiye Şampiyonu Oldu

Gömeçli Oryantrigçiler Türkiye Şampiyonu Oldu

Balıkesir’in Gömeç ilçesinde, Gömeç Belediyespor Oryantring Kulübü; 10 Yaş Erkek Takımı Balıkesir’de yapılan Türkiye Oryantring Şampiyonası yarışmaların da birinci olarak 2015-2016 Sezonu’nu Türkiye Şampiyonu olarak kapattı.

26.05.2016 11:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Balıkesir'in Gömeç ilçesinde, Gömeç Belediyespor Oryantring Kulübü; 10 Yaş Erkek Takımı Balıkesir'de yapılan Türkiye Oryantring Şampiyonası yarışmaların da birinci olarak 2015-2016 Sezonu'nu Türkiye Şampiyonu olarak kapattı.

4 gün süren şampiyonaya 48 sporcu ile katılan Gömeç Belediyespor Oryantring Kulübünün başarılı sporcularını; Aylin Şen, Hande Yaver, Çimen Sarp ve Duygu Görkem Başaran'ın çalıştırdığı, Tufan Sarp'ın yönettiği öğrenilirken, ferdi sporcular da E12 Kategorisin de Türkiye 1. si, E14'ler de Türkiye 2.si oldu.

Şampiyonada gerçekleşen Bayrak Yarışın da kulübün Küçükler Karma Takımı ise takım halinde 2. oldu.

Gömeçli şampiyon oryantringçiler Balıkesir dönüşünde elde ettikleri şampiyonluk kupa ve madalyalarını Gömeç Belediye Başkan Yardımcısı ve Gömeç Belediyespor Kulüp Başkanı Eşref Uslu ile paylaştı.

Belediye Başkanı Kazım Arslan'ın kent dışında olması nedeniyle Belediye Başkan Yardımcısı ve Gömeç Belediyespor Başkanı Eşref Uslu'yu makamında ziyaret eden başarılı oryantringçiler kupa ve madalyalarını Başkan Uslu'ya verdi.

Bünyelerindeki oryantringçilerin Türkiye genelindeki şampiyonalarda elde ettikleri başarıların kendilerini olduğu kadar Gömeç halkını da sonsuz mutlu ettiğini kaydeden Belediye Başkan Yardımcısı ve Gömeç Belediyespor Başkanı Eşref Uslu, başarılı oryantrignçilere her türlü desteği vermeyi sürdüreceklerini söyledi. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gömeçli Oryantrigçiler Türkiye Şampiyonu Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement