Gönen'de Balmek Kursları İlgi Görüyor - Son Dakika
Yerel

Gönen'de Balmek Kursları İlgi Görüyor

Gönen\'de Balmek Kursları İlgi Görüyor

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından ilçe merkezlerinde başlatılan meslek edindirme kursları yeni dönemde Gönen’in kırsal mahallelerinde de açılacak.

18.08.2016 09:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından ilçe merkezlerinde başlatılan meslek edindirme kursları yeni dönemde Gönen'in kırsal mahallelerinde de açılacak. Kurslar içinde akıl oyunları kursu özellikle minik öğrencilerin akınına uğruyor.

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi öncülüğünde Gönen'de açılan Meslek Edindirme Kursları içinde yer alan Akıl Oyunları Kursu, minik öğrencilere oyun kurallarının yanı sıra ileri hamleler konusunda pratik zeka kullanımı öğretiliyor. Oldukça eğlenceli geçen kurslarda minik öğrenciler aynı zamanda sosyal yönlerini de geliştirmiş oluyorlar. Balıkesir Büyükşehir Belediyesi'nin kurslar konusundaki Gönen Temsilcisi Şeyma Ayan, Zeytin Budama, Dekoratif Örgü, Step, Plates, İngilizce, Değerler Eğitimi ve Kur'an Kursu olmak üzere 8 dalda kurs açıldığını belirtti. Şu ana dek açılan kurslara 163 kişinin katıldığını, ücretsiz olarak verilen kursları başarı ile tamamlayan kursiyerlere kurs sonunda sertifika verildiğini söyleyen Ayan, yeni dönemde kursların Gönen merkez dışında kırsal mahallelerde de açılacağı müjdesini verdi. Eğitim almak için kurs açılmasını talep eden kişi sayısının 12 ile sınırlı olduğunu da sözlerine ekleyen Şeyma Ayan, açılması istenen kursa 12 kişinin başvuru yapması halinde bünyelerinde o kursu açıp eğitimini verdiklerini de belirtti. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gönen'de Balmek Kursları İlgi Görüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement