Gönen'de Karadenizliler Günü Coşkusu - Son Dakika
Yerel

Gönen'de Karadenizliler Günü Coşkusu

Gönen\'de Karadenizliler Günü Coşkusu

Balıkesir’in Gönen Karadenizliler Kültür ve Yardımlaşma Derneği tarafından ilk defa düzenlenen, Karadeniz kültürünü yaşama ve yaşatma amaçlı organize edilen etkinlilerde, Cibilli İbo Gönen halkına unutulmaz bir konser verdi.

06.04.2015 13:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Balıkesir'in Gönen Karadenizliler Kültür ve Yardımlaşma Derneği tarafından ilk defa düzenlenen, Karadeniz kültürünü yaşama ve yaşatma amaçlı organize edilen etkinlilerde, Cibilli İbo Gönen halkına unutulmaz bir konser verdi.

Gönen Karadenizliler Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Özcan Ocak, 1993 yılında Gönen'de yaşayan Karadenizliler olarak Karadenizliler Kültür ve Yardımlaşma derneğini kurduklarını ve ilk kez bir büyük bir organizasyon düzenlediklerini söyleyerek, "Bizler Karadenizli olmamıza rağmen, bir çoğumuz uzun yıllardır Gönen'de yaşayan insanlarız. Hepimizin çoluk çocuğu bu topraklarda yetişti. Derneğimizin daha önceki yıllarda etkinliklerimiz oldu. Bu yıl ilk defa düzenlediğimiz bu etkinliği her yıl düzenleyeceğiz. Bizlerin bu mutlu gününde yardımlarını esirgemeyen Kaymakam Hüseyin Parlak, Belediye Başkan Yardımcısı Süleyman Dökmen ve bizleri yalnız bırakmayan Gönen ve Karadenizli hemşerilerimize derneğimiz adına çok teşekkür ederim" dedi.

Etkinlikte, Cibilli İbo'nun konseri beğeniyle izlenirken, Karadenizliler gönüllerince eğlenme fırsatı buldu. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gönen'de Karadenizliler Günü Coşkusu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement