Gönen'de Sağlık-Sen'in Bürosu Açıldı - Son Dakika
Yerel

Gönen'de Sağlık-Sen'in Bürosu Açıldı

Gönen\'de Sağlık-Sen\'in Bürosu Açıldı

Balıkesir’in Gönen ilçesinde faaliyet gösteren Memur-Sen’e bağlı Sağlık-Sen, bir süredir özlemini duyduğu çalışma bürosuna kavuştu.

16.12.2014 14:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Balıkesir'in Gönen ilçesinde faaliyet gösteren Memur-Sen'e bağlı Sağlık-Sen, bir süredir özlemini duyduğu çalışma bürosuna kavuştu.

Gönen Devlet Hastanesi'nin bazı çalışanları başta olmak üzere, kamuda fedakarca görev yapan sağlık sektörü mensupları, sendikalaşarak sağladıkları birliktelik sonrasında, şimdi de faaliyetleri için tahsis edilen sendika bürosuna kavuşmanın mutluluğunu yaşıyor. Gönen Devlet Hastanesinin genç Başhekimi Dr. Serkan Çayır'ın sağladığı imkanlarla, Gönen Devlet Hastane'nin 2'nci katında donanımı hazırlanarak sağlık çalışanlarının hizmetine sunulan Sağlık-Sen bürosu, geçtiğimiz gün düzenlenen küçük bir törenle hizmete başladı. 90 sağlık çalışanı üyesi ile hızlı bir büyüme trendinde olduğu söylenen Sağlık-Sen bürosu açılışına, Balıkesir'de örgütlü olan şube yönetim kurulundan Ömer Seyfettin Çelebi (Şube Başkanı), Nihat Erzi, Neriman Özcan Karalar ve Mehmet Deniz katıldı.

Gönen Sağlık-Sen Bürosu'nun yapılanmasında emeği geçen Hastane Temsilcisi Murat Ekinci ve Gönen İlçe Temsilcisi Mahfuz Songülalp, başarılı organizasyon için arkadaşlarından tam not aldılar. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gönen'de Sağlık-Sen'in Bürosu Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement