Gönen'de 'Uğur'lu Temel Atma Töreni - Son Dakika
Yerel

Gönen'de 'Uğur'lu Temel Atma Töreni

Gönen\'de \'Uğur\'lu Temel Atma Töreni

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Gönen ilçesinde ikinci kısım Küçük Sanayi Sitesi’nin temel atma törenine katıldı.

01.03.2016 17:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Gönen ilçesinde ikinci kısım Küçük Sanayi Sitesi'nin temel atma törenine katıldı.

Başkan Uğur'un yanı sıra temel atma törenine Gönen Kaymakamı Hüseyin Parlak, Gönen Belediye Başkanı Hüseyin Yakar ile çok sayıda davetli ve esnaf katıldı Kalkınan ve büyüyen Gönen'in geleceğe ümitle baktığını ifade eden Uğur, Gönen'in mevcut sanayi sitesinin esnafın ihtiyacını karşılayamadığını söyledi. Gönen Belediyesi'nin katkılarıyla rezerv alanda yapılan imar değişikliğiyle 2. kısımda 324 işyeri, 1 adet sosyal tesis ve 1 adet de benzin alanını planlandığını kaydeden Başkan Uğur, bugün itibariyle 54 işyerinin kesin olarak inşaat projesinin yapıldığını ve temel atma durumuna geldiğini ifade etti.

Sanayi Sitesi Başkanı İlhan Aydın, ikinci kısmın Gönen'e kazandırılmasından dolayı Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur ve Gönen Belediye Başkanı Hüseyin Yakar'a teşekkür etti. Aydın, "Gönen'imize ve esnafımıza yakışır bir sanayi sitesinin ikinci kısım inşaatına başladık. Gönen'imize Balıkesir'imize hayırlı uğurlu olsun" dedi.

Merkezi hükümetin, Büyükşehir Belediyesi'nin ve Gönen Belediyesi'nin hizmet ve projelerinden de bahseden Başkan Uğur, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Hükümetimizin, Büyükşehir Belediye'mizin ve İlçe Belediyemizin Gönen de süregelen önemli çalışmaları mevcut. Buna göre TOKİ 3. Etap tamamlanmış olup 376 Konutun önümüzde ki günlerde anahtar teslimi yapılacaktır. Yine 350 kişilik Öğrenci Yurdu'nun ihalesi 25 Şubat ta TOKİ tarafından gerçekleşmiştir. Ayrıca Gönen- Manyas karayolu ve Gönen- Balya karayolu genişletme yapım çalışmalarının büyük bir kısmı tamamlanmıştır. Bununla birlikte bölgemizin zirai faaliyetlerinin gelişmesi açısından önemli yatırımlar gerçekleştirilmektedir. Bu doğrultuda Manyas Barajı Sol Sahil Sulama proje ihalesi yapıldı. Bu sayede ilçemizin 5 mahallesi tarımsal sulama imkanından faydalanacak. Ayrıca Gönen Çayı'nın 54 kilometrelik ıslah projesi ihalesi DSİ tarafından yapıldı ve yine DSİ tarafından inşaa edilen Körpeağaç'ın gölet inşaatı bitmek üzere. Ayrıca Geyikli Muratlar, Koçbayır Gölet Projeleri ihaleye çıkmıştır. Yine Ülkemizin geleceği çocuklarımız için, Gönenli Mehmet Efendi İmam Hatip Ortaokulu tamamlanıp eğitime hazır hale gelmiştir. Ayrıca ilçemizde vatandaşlarımızın daha temiz bir havaya sahip olması açısından önem arz eden Doğalgaz dağıtım çalışmalarının YÜZDE 60'lık kısmı tamamlanmış durumda" dedi. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gönen'de 'Uğur'lu Temel Atma Töreni - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement