Gönen, Doğanhisar'da Seçmenle Buluştu - Son Dakika
Yerel

Gönen, Doğanhisar'da Seçmenle Buluştu

Gönen, Doğanhisar\'da Seçmenle Buluştu

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Konya Milletvekili Sait Gönen, Konya’nın Doğanhisar ilçesinde seçim çalışmalarında bulundu.

21.10.2015 12:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Konya Milletvekili Sait Gönen, Konya'nın Doğanhisar ilçesinde seçim çalışmalarında bulundu.

MHP il teşkilatı ve partililer ile birlikte ilçeye giden milletvekili adayı Sait Gönen, Belediye Başkanı Abdullah Koç, ilçe teşkilat yöneticileri ve partililer tarafından karşılandı. Devlet Hastanesi ziyaretinin ardından, pazarda gezerek esnafla görüşen Gönen, 1 Kasım seçimleri için partisine destek isterken, seçmenler tarafından ilgiyle karşılandı. Konya'da, MHP'nin oy oranının yüzde 28'i geçtiğini vurgulayan Gönen, "Her alanda çok büyük yıkımlar var. Ülkede adalet kavramı yok olmuş durumda. Kamu yönetiminden, dış politikaya, terörden ekonomiye, AKP iktidarlarının ülkeye ve milletimize yaptığı tahribatlar, AKP'nin tek başına yönetim iradesinin kalmadığının göstergesidir. Milliyetçiliğe soyunarak MHP'nin oylarını almaya çalışan AKP'nin tüm çabaları 1 Kasım'da sandığa gömülmesiyle son bulacaktır. Milliyetçi Hareket Partisi ülkemizin ve milletimizin bütünlüğünü koruyacak tek partidir ve mutlaka iktidar da olmalıdır. Ülkemizin geleceği için bu seçimin öneminin bilincinde vatandaşlarımız oylarını üç hilale basarak MHP'yi iktidara taşıyacaktır" diye konuştu. - KONYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gönen, Doğanhisar'da Seçmenle Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement