Gönendi "Kalıcı Gelir Şart" - Son Dakika
Yerel

Gönendi "Kalıcı Gelir Şart"

Gönendi "Kalıcı Gelir Şart"

Aydınspor 1923'ün yönetim kurulu ve teknik heyeti Aydınspor 1923'ü 3. Ligden 2. Lige taşıyan takımın Başkanı İlhan Günendi'yi ziyaret etti.

05.07.2014 13:02  Güncelleme: 13:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 2.Lig Beyaz Grup takımlarından Aydınspor 1923'ün yönetim kurulu ve teknik heyeti Aydınspor 1923'ü 3.Lig'den 2.Lig'e taşıyan takımın Başkanı İlhan Günendi'yi ziyaret etti.

Bugüne kadar yaptıkları ziyaretleri anlatan Aydınspor 1923 Başkanı Şahin Kaya, "Ankara'da milletvekillerimize gittik. STK'lar ile görüştük. Aydınspor 1923'ün etrafında bütün STK'ları toplamak istiyoruz. Spor Okulları açacağız. Bu okulları Futbol Direktörümüz Ümit Turmuş yönetecek. Hedefimiz play off" dedi.

Kaya, Günendi'ye basılacak olan kombine biletlerin arkasına reklam almak için çalışmaların sürdüğünü söyledi. Aydınspor 1923'te başkanlık yaptığı dönemde zorluklar çektiklerini ve 10 yönetici arkadaşıyla gönül birliği yaparak şampiyon olduklarını anlatan Aydınspor 1923'ün eski başkanı İlhan Günendi, "Bu iş dönüp-dolaşıp Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'na dönüyor. Özlem Hanım, her ne kadar 'işin uzağındayım' dese de uzak olmamalı. Büyükşehir olan Aydın'da Özlem Hanım'ı bu işin dışına koymak imkansız" diye konuştu.

KALICI GELİR YARATMALIYIZ

Aydınspor 1923'e hiçbir zaman kalıcı gelir verilmediğin anlatan Günendi, "İnsanlar kalıcı gelir vermemiş. Aydınspor 1923'e maddi destek veren kişiler de aynı. Bundan dolayı çıkmaz sokağa giriliyor, ksıır döngüye giriliyor. Başka takımların kalıcı geliri olurken, bizim ise olmuyor. Aydınspor 1923'e kalıcı gelir sağlanması şart. Taşıma suyla değirmen dönmez. Aydınspor, Aydın'ın olmazsa olmazı. Bunu herkes kabul edecek. Kalıcı gelir yaratmalıyız. Yoksa olmaz"diye konuştu.

AMERİKA'YI YENİDEN KEŞFETMEYE GEREK YOK

Hiçbir zaman parti gözetmeksizin herkesten destek istediklerini, Ankara'da da ziyaretler gerçekleştirdiklerini ifade eden Aydınspor 1923'ün şu anki başkanı Şahin Kaya ise, "Bizim kalıcı gelirden başka bir düşüncemiz yok. Her gün bu konu üzerinde duruyoruz. Kalıcı gelir üretmek Aydınspor 1923'ün kurtuluşu. Bu konuyla ilgili olarak Fatih Dereli ile de görüştüm. Amerika'yı yeniden keşfetmeye gerek yok. Kalıcı gelir sağlandığında Aydınspor 1923'ü çok rahat halka mal edebiliriz" şeklinde konuştu. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gönendi 'Kalıcı Gelir Şart' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement