Gönül Sofraları Gaziosmanpaşa'da Kurulmaya Devam Ediyor - Son Dakika
Güncel

Gönül Sofraları Gaziosmanpaşa'da Kurulmaya Devam Ediyor

Gönül Sofraları Gaziosmanpaşa\'da Kurulmaya Devam Ediyor

Gaziosmanpaşa’da binlerce kişinin katılımıyla gerçekleştirilen Gönül Sofraları kurulmaya devam ediyor.

09.07.2014 09:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gaziosmanpaşa'da binlerce kişinin katılımıyla gerçekleştirilen Gönül Sofraları kurulmaya devam ediyor. İftara katılan Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, "Birlikte iftar etmenin mutluluğunun, yarınki çocuklarımıza bırakacağımız en büyük miras olduğunu düşünüyorum" dedi.

Ramazan ayının birlik ve beraberliğini tek sofrada buluşturan Gaziosmanpaşa Belediyesi, Gönül Sofraları kurmaya devam ediyor. Gaziosmanpaşa Belediyesi'nin Fevzi Çakmak Mahallesi, 774. Sokak'ta düzenlediği iftara Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, AK Parti İlçe Başkanı Av. Şahin Pirdal ve yaklaşık 3 bin kişi katıldı.

"BİRLİKTE İFTAR ETMENİN MUTLULUĞU, ÇOCUKLARIMIZA BIRAKACAĞIMIZ EN BÜYÜK MİRAS"

Ramazan ayında kurulan gönül sofralarının çocuklara miras kalacağını vurgulayan Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, "Birlikte iftar etmenin mutluluğunun, yarınki çocuklarımıza bırakacağımız en büyük miras olduğunu düşünüyorum. Bugün burada sizlere iftar ikramında bulunurken, aslında sizlerin bu ihtiyacı olduğunu düşünerek değil. Amacımız sizlere yarın yine bu sokaklarda yine sizlerin katkılarıyla bir arada iftar sofrasını yaygınlaştırmanın, komşuluk ilişkilerini geliştirmenin, dostluğumuzu pekiştirmenin, çocuklarımızın aynı zamanda bu kültürü geliştirip, yaşatmasının önünü açmaktır" dedi.

Gaziosmanpaşa'da başlatılan ve daha sonra tüm Türkiye'de yaygınlaşan sokak iftarlarında, çocuklar da doyasıya eğlendi. Pamuk şekerinin, Osmanlı geleneği macunun tadına bakan çocuklar, unutamayacakları bir akşam geçirdi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Gönül Sofraları Gaziosmanpaşa'da Kurulmaya Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement