Gönül Sofrası" Projesiyle 200 Bin Haneye Ulaşacaklar - Son Dakika
Güncel

Gönül Sofrası" Projesiyle 200 Bin Haneye Ulaşacaklar

AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Melih Ecertaş, "Gönül Sofrası" projesi kapsamında 81 il ve 919 ilçede 200 bin haneyi ziyaret etmeyi hedeflediklerini söyledi.

30.06.2016 00:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Melih Ecertaş, "Gönül Sofrası" projesi kapsamında 81 il ve 919 ilçede 200 bin haneyi ziyaret etmeyi hedeflediklerini söyledi.

Proje kapsamında Kilis'e gelen Ecertaş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, göreve geldiklerinden bu yana 55 ilde hane ziyaretleri gerçekleştirerek "Gönül Sofrası" kurma fırsatı bulduklarını ifade etti.

Hayata geçirdikleri proje kapsamında insanların ihtiyaç ve sıkıntılarını birebir dinleme ve yetkililere iletme fırsatı bulduklarını belirten Melih Ecertaş, ramazan dolayısıyla çalışmalarının hız kazandığını kaydetti.

Ecertaş, "Ramazan rahmet ve berekettir. Ramazan paylaşmaktır, yardımlaşmadır, unuttuklarımızı hatırlama, gönül yapma ayıdır" düsturuyla gönül sofralarına konuk olduklarını dile getirerek, şöyle devam etti:

"Kilis'te de ihtiyaç sahibi aileleri ziyaret ettim. Ramazan sonunda 81 ilde bu programı gerçekleştirmek istiyoruz. Proje kapsamında hedefimiz 81 il ve 919 ilçede 200 bin hane ziyareti gerçekleştirmek. Gönül sofrası çalışmamız kapsamında elimizdeki erzak paketleri ve hediye çeklerini ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırmaya çalışıyoruz. Ailelere yardım yaparken sofralarına da misafir oluyoruz. Onlarla aynı sofrayı paylaşmak istiyoruz. O yüzden projemize 'Gönül Sofrası' dedik. Bizler gençlik kolları olarak sorunları dinlememiz lazım ve o sorunları ilgililere iletmemiz lazım. Temel misyonumuz bu."

Konuşmanın ardından Melih Ecertaş ve beraberindekiler daha önce tespit edilen ihtiyaç sahibi aileleri ziyaret ederek, hediye çeki ve ramazan kolisi verdi, ailelerin iftar sofralarına konuk oldu.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Gönül Sofrası' Projesiyle 200 Bin Haneye Ulaşacaklar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement