Gönül Sohbetleri ve Kur'an Ziyafeti - Son Dakika
Yerel

Gönül Sohbetleri ve Kur'an Ziyafeti

Gönül Sohbetleri ve Kur\'an Ziyafeti

İlkadım Belediyesi Ramazan ayının ruhuna ve maneviyatına uygun olarak 17 farklı camide organize ettiği "Gönül Sohbetleri ve Kur’an Ziyafeti" programları vatandaşlar tarafından büyük ilgi görüyor.

24.06.2015 16:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İlkadım Belediyesi Ramazan ayının ruhuna ve maneviyatına uygun olarak 17 farklı camide organize ettiği "Gönül Sohbetleri ve Kur'an Ziyafeti" programları vatandaşlar tarafından büyük ilgi görüyor.

Ramazan'ın 6. günü Fatih İşçievleri Camisi'nde 2014 Dünya Kur'an-ı Kerim Okuma Birincisi İstanbul Bahçelievler Camii İmamı Nebi Yaşar, Türkiye Kur'an-ı Kerim Okuma Birincisi İzmir Balçova Camii İmam Hatibi Ahmet Yüksel'in okuduğu Kur'an-ı Kerim yüreklere dokundu. Eşsiz kıraati ile vatandaşların yüreklerini derinden etkileyen Nebi Yaşar ve Ahmet Yüksel, teravih namazı öncesi camiyi dolduran vatandaşlar tarafından huşu içinde büyük bir keyifle dinlendi. Kalpleri huzur ile dolduran Ramazan'ın manevi ikliminde muhteşem bir kıraatle okunan Kur'an ziyafeti, yüreklere ayrı bir haz yaşattı. Teravih ezanı öncesi Türkiye Kur'an-ı Kerim Okuma Birincisi İzmir Balçova Camii İmam Hatibi Ahmet Yüksel'in okuduğu kaside-i bürde yürekleri coşturdu.

Okunan Kuran-ı Kerim ve kasidenin ardından teravih namazı kılındı. Kılınan teravih namazının ardından cami çıkışında vatandaşlara belediye tarafından ücretsiz Ramazan şerbeti dağıtıldı. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gönül Sohbetleri ve Kur'an Ziyafeti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement