Gönüllü İtfaiyecilik Tanıtım Programı Yapıldı - Son Dakika
Güncel

Gönüllü İtfaiyecilik Tanıtım Programı Yapıldı

Konya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı, itfaiye teşkitalının kuruluşunun 302. yıldönümünü çeşitli etkinliklerle kutluyor.

28.09.2016 15:19  Güncelleme: 15:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Kula Belediyesi işbirliği ile yapılan ışıklandırma çalışmaları kapsamında Kula'da birçok cadde ve sokak, 17 cami, 1 türbe ve 7 park aydınlığa kavuştu. Yapılan ışıklandırma çalışmaları neticesinde farklı bir konsepte kavuşan türbe, cami, park ve caddeler vatandaşlar tarafından büyük beğeni topladı. Cami, türbe ve parkların aydınlatılmasından sonra yol yapım, peyzaj çalışmaları ve çevre düzenlemesi biten Turgut Özal Bulvarı, Yunus Emre, Tabduk Emre, Mehmet Akif Ersoy ve Mevlana Caddeleri de aydınlatılarak geceleri hem görsel konfor hem de vatandaşların güvenliği sağlanmış oldu.

Başkan Tosun: "Aydınlık Mekanlardan Aydınlık Yarınlara''

Aydınlatma çalışması yapılan noktalarda incelemelerde bulunan Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, yaptığı açıklamada şunları söyledi:"İbadethaneler, parklar, meydan, cadde ve sokaklar bir şehrin vazgeçilmez sosyal yaşam alanlarıdır. Bu güzel ilçenin sakinlerini ve mekânlarını aydınlık yarınlara ulaştırmayı kendimize hep görev ediniyoruz. Bu konuda bizlerden desteklerini esirgemeyen Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün'e ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Kula'nın Değişimi Devam Ediyor

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ise, Kula'nın sosyal ve mimari yapı yönünden bir değişim süreci içerisinde olduğunu belirtti. Başkan Ergün, "Manisa'da ışıklandırma çalışmaları her geçen gün yenilerinin eklenmesiyle artmaya devam ediyor. İnancımızı yaşadığımız alan olan camiler, günlük hayatımızda uğrak noktamız olan parklar, caddeler ve sokaklardan vatandaşlarımızın en iyi şekilde istifade edebilmesi adına aydınlatma çalışmalarına her ilçede olduğu gibi Kula'da da devam ediyoruz. Kulalı hemşerilerimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Gönüllü İtfaiyecilik Tanıtım Programı Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement