Gönüllüler Bayramda Yaşlıları Unutmadı - Son Dakika
Yerel

Gönüllüler Bayramda Yaşlıları Unutmadı

Her Bayram düzenli olarak yaşlıları ziyaret eden Keçiören Belediyesi Gönüllü Akademisi bu bayram da Keçiören’de yaşayan yaşlıları unutmadı.

28.09.2015 10:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Her Bayram düzenli olarak yaşlıları ziyaret eden Keçiören Belediyesi Gönüllü Akademisi bu bayram da Keçiören'de yaşayan yaşlıları unutmadı.

Gönüllü Akademisi gönüllüleri ile birlikte Keçiören'de yaşayan 90 yaşın üzerindeki yalnız yaşlılara bayram ziyaretinde bulundu. Hayatlarına yalnız devam etmek zorunda kalan ve sevdikleri tarafından hatırlanmamaktan şikayetçi olan yaşlılar, gönüllülere ziyaret boyunca duygusal anlar yaşattı. Her yaştan gönüllünün katıldığı bayram ziyaretinde Gönüllü Akademisi, çeşitli hediyelerle yaşlılara bir nebze de olsa yalnızlıklarını unutturarak gönüllerini aldı.

Keyifli sohbetlerle eski bayramlara dair anıların da paylaşıldığı bayram ziyaretinde yaşlılar, kapılarının çalınmamasından ötürü üzüntü duyduklarını ifade ettiler.

NESİLDEN NESİLE KÖPRÜ KURULUYOR

9 yaşındaki en küçük gönüllünün yaşlıların hayat hikayelerini şaşkınlıkla ve göz kırpmadan dinlemesi ise çocuklarla yaşlılar arasında gönüllülerin köprü kurduğunu bir kez daha ortaya koydu, böylece nesilden nesile kurulan bağların da bu vesilelerle güçlendiği dile getirildi.

Ziyaret edilen yaşlılar maddi yetersizliklerden çok manevi olarak duydukları eksiklikleri dile getirdiler. Gönüllülerden kapılarının daha çok çalınmasını istediler ve onları el sallayarak tekrar görüşme isteği ile uğurladılar. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gönüllüler Bayramda Yaşlıları Unutmadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement