Gönültaş ve Çiftlik Caddeleri Finişerle Asfaltlanıyor - Son Dakika
Güncel

Gönültaş ve Çiftlik Caddeleri Finişerle Asfaltlanıyor

Gönültaş ve Çiftlik Caddeleri Finişerle Asfaltlanıyor

Malatya Büyükşehir Belediyesi, Cemal Gürsel ve Aşağıbağlar Mahallelerinden geçen Gönültaş Caddesi ile Bostanbaşı Çiftlik Caddesinde asfaltlama çalışmaları yapıyor.

20.08.2015 15:58  Güncelleme: 15:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yoğun araç trafiğine sahip olan Gönültaş Caddesinin, Kuyuönü mezarlığından Miraç Camii önüne kadar olan 1500 metrelik bölümü sıcak asfalt ile kaplandı.

Büyükşehir Belediyesi bölgede aynı zamanda Güney Kuşak yolu açma çalışmaları da yapıyor. 8 Kilometre uzunluğundaki yolda Kuyuönü Mezarlığındaki güzergahta kalan mezarların nakil işlemleri tamamlanırken, kanal güzergahında bulunan evleri kamulaştırma çalışmaları ise kentsel dönüşüm kapsamında devam ediyor. Alt mezarlık bölümünde ise beton duvar çalışmaları yapılıyor.

Bostanbaşı'nda asfaltlama çalışmaları

Malatya Büyükşehir Belediyesi, Yeşilyurt ilçesine bağlı Bostanbaşı Mevkiinde bulunan Çiftlik Caddesinde de asfaltlama çalışmalarına devam ediyor.

Yapılaşma bakımından Malatya'nın hızlı gelişen bölgelerinden biri olan Bostanbaşı Mahallesinin en önemli arterlerinden biri olan Çiftlik Caddesi baştan sona sıcak asfaltla kaplanacak.

Büyükşehir Belediyesi 1100 metre uzunluğunda 10 metre genişliğindeki Çiftlik Caddesinin 500 metrelik bölümünü finişerle asfaltlanırken, caddenin geri kalan kısmının da asfaltlanması için çalışmalar yoğun bir şekilde devam ediyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Gönültaş ve Çiftlik Caddeleri Finişerle Asfaltlanıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement