Goody Mama, KKTC Barınaklarına Destek Programı Başlattı - Son Dakika
Güncel

Goody Mama, KKTC Barınaklarına Destek Programı Başlattı

Sahipsiz hayvanlara yönelik projeleriyle öne çıkan Goody, KKTC'nin Lefkoşa, Girne ve Gönyeli hayvan barınaklarındaki sevimli dostlar için yeni bir destek programı başlatıyor.

29.05.2014 17:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

1 Haziran 2014 itibariyle başlayacak kampanya kapsamında bir sene boyunca adada satılan her bir paket Goody kuru mama için Goody 100 gr. mama bağışında bulunacak. Bağışlar Tropikal Pet'in KKTC distribütörü Dağlı Trading tarafından takip edilecek ve ilgili barınaklara düzenli olarak ulaştırılacak.

Evcilleri dostu, evsizleri sorumluluğu olarak gören Goody, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) barınaklarında yaşayan sahipsiz dostlar için bir destek programı başlatıyor. 2012-2013 senelerinde Girne Hayvan Barınağı'ndaki sahipsiz kedi ve köpeklere düzenli kuru mama bağışında bulunan Goody, bu kez adadaki üç büyük barınağı hedefliyor.

Kampanya öncesinde Goody'nin üretildiği fabrikayı gezen KKTC İkinci Cumhurbaşkanı Mehmet Ali Talat aracılığıyla adadaki üç barınağa 1 ton kuru mama bağışında bulunan Goody, yeni kampanyası ile 1 Haziran 2014 itibariyle bir sene boyunca satılan her bir paket Goody kuru mama için bağış havuzuna 100 gr. mama ekleyecek.

Biriken mamalar, Goody'nin üreticisi Tropikal Pet'in KKTC distribütörü Dağlı Trading tarafından Lefkoşa Hayvan Barınağı, Girne Hayvan Barınağı ve Gönyeli Hayvan Barınağı arasında ihtiyaçlar doğrultusunda paylaştırılacak.

30 yılı aşkın bir süredir Kuzey Kıbrıs'ta en güvenilir markaların distribütörlüğünü yapan Dağlı Trading farklı alanlardaki sosyal sorumluluk projelerine destek veren bir firma olarak öne çıkıyor. Dağlı Trading, Goody'nin mama bağışı kampanyasında da hayvan severler ile KKTC barınaklar arasında köprü kuruyor.

Sadece Goody mama ve su
Sevimli dostların sağlıklı beslenmesini önceliği olarak belirleyen Goody, kedi ve köpeklerin ihtiyaçları olan bütün gıda maddelerini tek seferde almalarını sağlayan "komple gıda" özelliğiyle öne çıkıyor. Goody kedi ve köpek mamaları, evcil dostların damak tadına uygun olarak hazırlanan özel formülü ile onlar için gerekli tüm protein, yağ, mineral ve vitaminleri bir arada sunuyor.

Dengeli kalsiyum ve fosfor içeriğiyle sağlıklı kemik ve diş oluşumuna imkân sağlayan Goody, sindirim oranı yüksek protein miktarıyla da kas gelişimini destekliyor. İçindeki aminoasit ve vitaminlerle kedi ve köpeklerin bağışıklık sistemini güçlendiriyor. Ambalajlarındaki açıklamalarla evcil hayvanların almaları gereken besin miktarını detaylı bir şekilde anlatan Goody, onları sadece 'mama ve su' ile beslemeyi mümkün kılıyor.

Minik dostların sevdiği tatlar…
Kedi ve köpeklerin tat alma duyularına özel olarak hazırlanan Goody mamaların, yetişkin kediler için Etli, Tavuklu, Balıklı, Gourmet yetişkin köpekler içinse Lamb&Rice, Maintenance, High Energy, Supermix ve Yetiştirici özel alternatifleri bulunuyor. Yavru kedi ve köpekler için de özel mama çeşitleri olan Goody, hem pratik hem de besleyici seçenekleri ile evcil dostların vazgeçilmezi oluyor.

Gerçekleştirdiği sosyal sorumluluk projeleriyle sahipsiz hayvanların en büyük destekçisi konumunda olan Goody'nin çocuklarımıza hayvan sevgisi aşılayan Goody Çocuk Tiyatrosu başta olmak üzere, HAYTAP ve HAÇİKO gibi sivil toplum kuruluşları ile gerçekleştirdiği pek çok duyarlı projesi mevcut.

Evcilleri dostu, evsizleri sorumluluğu olarak gören Goody ve markanın sahibi Tropikal Pet hakkında detaylı bilgi ve satış noktaları için; www.tropikalpet.com.tr, www.goody.com.tr ve www.facebook.com/Goodymama adresi ziyaret edilebilir.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Goody Mama, KKTC Barınaklarına Destek Programı Başlattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement