Goodyear Lastik Fabrikası Direktörü Hindi'den, Başkan Karakullukçuya Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Goodyear Lastik Fabrikası Direktörü Hindi'den, Başkan Karakullukçuya Ziyaret

Goodyear Lastik Fabrikası Direktörü Hindi\'den, Başkan Karakullukçuya Ziyaret

Arifiye’de bulun Dünya’nın önde gelen lastik üreticilerinden Goodyear Lastik Fabrikası Direktörlüğüne atanan Rick Hindi ve İdari İşler Müdürü Hüseyin Düzgeç, Arifiye Belediye Başkanı İsmail Karakullukçu’yu makamında ziyaret etti.

08.04.2015 13:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Arifiye'de bulun Dünya'nın önde gelen lastik üreticilerinden Goodyear Lastik Fabrikası Direktörlüğüne atanan Rick Hindi ve İdari İşler Müdürü Hüseyin Düzgeç, Arifiye Belediye Başkanı İsmail Karakullukçu'yu makamında ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İsmail Karakullukçu, "Arifiye'mize hoş geldiniz. Tüm yolların kesiştiği noktada olmasının verdiği ulaşım ve nakliye avantajı nedeniyle Sakarya'nın sanayi merkezi konumundaki ilçemizin, nitelikli eleman yönünden de sanayicimizin ihtiyacını karşılayabilmesi için son yıllarda önemli adımlar attık. İlçemizde kurulan Sakarya Üniversitesi Arifiye Meslek Yüksekokulunda bölümler açılırken Sanayici ve Kobilerin görüşleri alınarak, en çok ihtiyaç duyulan bölümler açıldı. Bu alanlarda, nitelikli personel yetiştirilmesi amaçlandı. Yine, arsası Belediyemiz tarafından tahsis edilen, yapımını Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası (SATSO)'nun üstlendiği SATSO Meslek Lisesi inşaatı tüm hızıyla sürüyor. Arifiye Halk Eğitim Merkezi, Büyükşehir Belediyesi Meslek Edindirme Kursları ve İş Kur'un projeleri ile bir çok dalda, nitelikli insan gücünün yetiştirilmesi, sanayici ve esnafımızın ihtiyacını giderilmesinin yanında, insanımızın da iş sahibi yapılarak ekonomik ve soysak kalkınmayı amaçlıyoruz. Belediye'deki Özel Kalemimiz, aynı zamanda İş Kur'un Arifiye Müracaat noktası. İş arayan nitelikli insan gücünün özgeçmişlerini alarak, ihtiyaç duyan sanayi kuruluşlarına ve İşletmelere yönlendiriyoruz. Bu şekilde geçtiğimiz yıllarda iş sahibi yaptığımız bir çok insanımız mevcut. Biz, sadece yol, su, kanalizasyon, park ve bahçe, sosyal tesis yapan klasik belediyecilik anlayışını reddediyoruz. Bunlar elbette olmazsa olmazlardan ancak, bunların yanında, insanını yetiştiren onların sosyal ve ekonomik ihtiyaçlarını planlayarak geleceğe yönelik önlemleri alan, hizmet ettiği insanların her anında yanında olan, onlara bir telefon veya elektronik posta kadar yakın olan bir belediye olmaya çabalıyoruz. Bu çabaların hayata geçmesinde de siz değerli sanayicilerimizle olan yakın işbirliği ve dayanışma çok büyük önem taşıyor. Goodyear, yıllardan beri ilçemizde bulunan, uluslar arası bir kuruluş. Gerek insan gücü temininde, gerek sosyal içerikli projelerin hayata geçirilmesinde sizlerle birlikte çalışmayı çok isterim. Nazik ziyaretiniz nedeniyle teşekkür ediyor, Sayın Rick Hindi'ye yeni görevinde başarılar diliyorum" dedi. - SAKARYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Goodyear Lastik Fabrikası Direktörü Hindi'den, Başkan Karakullukçuya Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement