Google 2 Gb Depolama Alanı Hediye Ediyor! - Son Dakika
Teknoloji

Google 2 Gb Depolama Alanı Hediye Ediyor!

Google 2 Gb Depolama Alanı Hediye Ediyor!

Google'dan minik sürpriz! Google Dünya Güvenli İnternet Günü şerefine güvenlik ayarlarını güncelleyen tüm kullanıcılarına ücretsiz depolama alanı hediye ediyor.

09.02.2016 11:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Google'dan minik sürpriz!

Google Dünya Güvenli İnternet Günü şerefine güvenlik ayarlarını güncelleyen tüm kullanıcılarına ücretsiz depolama alanı hediye ediyor.

Google güvenlik ayarlarını güncelleyen kullanıcılarına 2 GB depolama alanı hediye ediyor. Böylece özellikle Gmail ve Google Drive hizmetini kullanan kullanan kullanıcılar ücretsiz ilave depolama alanına kavuşmuş olacak.

Güvenli internet kullanımına dikkat çekmek isteyen Google bu sayede kullanıcılarının güvenliğine ne kadar önem verdiğini onları teşvik ederek göstermiş oluyor.

İki adımdan oluşan güvenlik kontrolünün tamamlanmasıyla birlikte ise Google'ın mesajını göreceksiniz:

"Güvenli İnternet Günü 2016 kutlamasına yardımcı olmak amacıyla, Güvenlik Kontrolü'nü tamamladığınız için Google hesabınıza 2 GB'lık ücretsiz Drive depolama alanı ekledik."

Güvenlik ayarlarınızı yapmak için  tıklayın.

Kaynak: Teknotalk.com

Son Dakika Teknoloji Google 2 Gb Depolama Alanı Hediye Ediyor! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • KaafKeef: Bence Türkiye'de Bunlar kapatılmalı Türkiye'nin kendi sosyal ağı kurulmalı En azından bilgilerimizi çalacaksa kendi ülkemiz çalsın 0 0 Yanıtla
  • KaafKeef: adamlar sistemi kurmuş Facebook Twitter Instagram WhatsApp müthiş bir istihbarat sistemi bütün konum bilgileri resimler fotoğraflar videolar hepsi Amerika'ya gidiyor ne güzel 0 0 Yanıtla
  • KaafKeef: bütün bilgiler onların sistemlerinde kayıtlı duruyor Bunun neresi güvenli arkadaş 0 0 Yanıtla

Advertisement