Google'da Budama Vakti! - Son Dakika
Teknoloji

Google'da Budama Vakti!

Google\'da Budama Vakti!

Google, Chrome'daki yeni işlevler nedeniyle artık gerek duyulmayan bu hizmetini durduryor!

22.01.2015 14:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Google'ın emekli olacak bir sonraki hizmetinin Chrome to Mobile eklentisi ve onun telefondaki karşılığı olan Chrome to Phone uygulaması olacağı anlaşıldı. Şubat'ın başında durdurulacak olan hizmet, cihazlarınız arasında internet bağlantılarını paylaşmanıza izin vermekteydi.

Hizmetlerin kapatılacak olmasının nedeni, Chrome Tab Sync (sekme eşitleme) ve Cloud Print (bulut yazdırma) işlevlerinin masaüstü ve mobil Chrome'a eklenmiş olması. Chrome Tab Sync, açık tüm cihazlarınız arasında sekmelerinizi paylaşıyor, böylece sekmenizi "göndermenize" gerek kalmıyor. Cloud Print'in Chrome'un standart bir işlevi haline gelmiş olması, hizmetle bağlantılı bir yazıcıya herhangi bir web sayfasını göndermenize olanak tanıyor.

Web tarayıcınızda Chrome to Mobile eklentisi yüklüyse, ondan yakın zamanda kurtulmanızda fayda var çünkü eklenti yakında işlevsiz hale gelecek. Chrome Tab Sync işlevine henüz göz atmadıysanız, bunu yapmanızı tavsiye ediyoruz. Cihazlarınız arasında daha kapsamlı bir paylaşım işlevi için isegibi uygulamalara göz atabilirsiniz.

Kaynak: Chip.com.tr

Son Dakika Teknoloji Google'da Budama Vakti! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement