Google Play Store Dizi ve Film Uygulamaları Engellendi - Son Dakika
Teknoloji

Google Play Store Dizi ve Film Uygulamaları Engellendi

Google Play Store Dizi ve Film Uygulamaları Engellendi

Google yayın hakları nedeni ile Google Play Store'dan korsan sitelerin uygulamalarını dizi film sitelerini hatta TV izleme programlarının bile uygulamalarını kaldırdı.

26.04.2015 11:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

download-play-store

Google yayın hakları nedeni ile Google Play Store'dan korsan sitelerin uygulamalarını dizi film sitelerini hatta TV izleme programlarının bile uygulamalarını kaldırdı. Bu bir çok kullanıcının uygulamaları artık güncelleyememesine sebep oluyor buda bir süre sonra uygulamaları kullanamayacağınız anlamına geliyor.

Bazı uygulamalar websiteleri üzerinden bunu aşmaya çalışsalar da pek başarılı oldukları söylenemez. Google'ın bu uygulaması en Yandex Store'a yaradı. Neden derseniz, Yandex Store henüz telif hakları başı derde girmemiş olacak ki bu uygulamalara ses çıkarmıyor hatta bu yüzden akıllı telefonlara Yandex Play Store uygulaması kurulmaya başlandı diye biliriz. İnternet üzerinden Yandex.Store.Apk olarak telefona indirilip kurduktan sonra aynı Google Play Store, gibi kullanılan uygulama için Android yazılımınız zorluk çıkarıyor ve bilinmeyen kaynaklardan uygulamana yüklemeyi kabul etmeniz gerekiyor.

Sonuç olarak korsan film ve diziler hızını kaybetmeden devam ediyor. Bu işten zararlı çıkan ise şuanda Google Play Store olarak gözüküyor. Önümüzde ki günler neler gösterir bilinmez ama korsan kapı kapansa bacadan giriyor diyebiliriz.

Yandex.Store_

Habere ulaşmak için

Kaynak: Turkishplayer.com

Son Dakika Teknoloji Google Play Store Dizi ve Film Uygulamaları Engellendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement