Google Sunum Uygulaması Slides, Artık İos'de - Son Dakika
Teknoloji

Google Sunum Uygulaması Slides, Artık İos'de

Google Sunum Uygulaması Slides, Artık İos\'de

Güçlü sunumlar için kullanabilceğiniz ücretsiz Google Slides uygulaması, web ve Android ortamından sonra sonunda iOS'e de geldi.

27.08.2014 22:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Güçlü sunumlar için kullanabilceğiniz ücretsiz Google Slides uygulaması, web ve Android ortamından sonra sonunda iOS'e de geldi.

Google Slides, Microsoft'un ofis paketindeki PowerPoint'in direk rakibi olan ve her türlü sunum hazırlamak için kullanılan ücretsiz bir program. Google'ın Gmail, Docs ve Sheets programları gibi, bir Google hesabı açıp kullanmaya başlayabileceğiniz Slides, şimdi de iOS platformuna geldi.

Slides ile sunum hazırlamanın bazı güzel yanları var tabii. Mesela sunumlarınızı ister web'den, isterseniz de yolda, akıllı telefon veya tabletten açabiliyor, değiştirebiiyor, izleyebiliyor ve sunum yapabiliyorsunuz. Sunum dosyalarınızı istediğiniz kişiyle paylaşıp, aynı dosya üzerinde ortak çalışmak da mümkün.

Ayrıca Slides size Microsoft PowerPoint dosyalarını açma, düzenleme, dönüştürme ve kaydetme imkanı da tanıyor. Dosyalarda her yaptığınız değişikliğin anında kaydolması ve bundan sonra dosya kaybetme gibi bir tehlikenin olmaması da cabası. Çünkü Google Slides sunum dosyalarını bulut servisi üzerinde tutuyor ve yedekliyor. Tüm Google doküman uygulamalarına yeni eklenen bir özellik de, internet bağlantınız olmadığında bile dosyalarınızı düzenleyebilmeniz.

Bu pratik sunum programı hakkında ayrıntılı bilgi alıp kayıt olmak için buraya tıklayabilirsiniz. Eğer iOS bir cihaz kullanıyor ve Slides'ı denemek istiyorsanız, buraya tıklayıp App Store sayfasına gidebilirsiniz. Tabii ki Android cihaz sahiplerini de unutmadık, bu link de sizi Google Play mağazasına götürecektir.

Google her ne kadar ofis programlarını sevse de, Gmail uygulamasını da boş bırakmıyor, buraya tıklayın ve Gmail'deki en son yeniliği hemen okuyun.

The post Google Sunum Uygulaması Slides, Artık iOS'de appeared first on Silikon Vadisi TV.

Kaynak: SilikonVadisi.tv

Son Dakika Teknoloji Google Sunum Uygulaması Slides, Artık İos'de - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement