Goran Pandev: Prandelli'yle Tarih Yazacağız - Son Dakika
Spor

Goran Pandev: Prandelli'yle Tarih Yazacağız

Goran Pandev: Prandelli\'yle Tarih Yazacağız

Galatasaray'ın Napoli'den transfer ettiği Goran Pandev, Makedon olması nedeniyle Türkiye'ye kendisini çok yakın olduğunu söyledi.

11.09.2014 01:02  Güncelleme: 08:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Galatasaray'ın transfer sezonunun son gününde Napoli'den transfer ettiği Goran Pandev, Makedon olması nedeniyle Türkiye'ye kendisini çok yakın olduğunu söylerken, sarı-kırmızılı takımdaki hedeflerini anlattı.

Lig TV'ye konuşan Pandev, Makedonya'da Türklerin çok yoğun olduğu bir şehirde doğduğunu anlatırken, "Bu yüzden bir kaç gündür burada olmama rağmen kendimi evimde hissediyorum. Ama doğduğum yerde Türkçe çok konuşulmasına rağmen öğrenmemem benim için hata olmuş. Aynı dili konuşmasakta Türkiye benim için evimden farksız geliyor." dedi.

"MUSLERA İLE BİRLİKTE KUPA KAZANDIK"

Pandev, İtalya'da önemli deneyimler yaşadığını da anlatırken, "“13 yıl İtalya’da yaşadım orası benim ikinci evim gibi. Lazio ile önemli işler yaptık. Muslera’yla birlikte İtalya Kupası kazandık ve Şampiyonlar Ligi potasını zorladık. Inter’de ise kazanılabilecek bütün kupaları topladık. Sneijder, ne denli büyük bir oyuncu olduğunu o günlerde gösterdi. Adeta sihirbaz gibiydi. Şampiyonlar Ligi’ni kazanmamız, o kadrodaki herkes için hayat boyu unutulmayacak bir anı oldu." diye konuştu.

"PRANDELLI İLE TARİH YAZACAĞIZ"

Teknik Direktör Cesare Prandelli'nin İtalya'da büyük saygı duyulan bir isim olduğunu da belirten golcü oyuncu, şöyle devam etti: "Çok tutkulu istekli ve çalışkan olarak bilinirdi. Zaten Milli takıma kadar yükseldi. Umarım burada beraber Prandelli’yle tarih yazacağız."

"G.SARAY - F.BAHÇE REKABETİNİ İYİ BİLİYORUM"

Pandev, Türkiye'deki derbi atmosferini iyi bildiğini de sözlerine eklerken, "Yaşadığım mahalledeki Türklerden dolayı özellikle Galatasaray Fenerbahçe rekabetini çok yakından biliyorum. Zaten hep bu iki takımın sohbeti yapılırdı. Bence bu derbi tüm dünyada hissedilen özel bir rekabet. Avrupa’nın pek çok yerinde bu derbinin yoğunluğu hissedebilirsiniz. Süper ligin iyi ve gelişmekte olan bir lig olduğunu biliyorum. Son yıllarda bir çok yıldız Türkiye’nin yolunu tuttu. Açıkçası buradaki yarışmayı deneyimlemek için de sabırsızım ve ligin kalitesini çok merak ediyorum." ifadelerini kullandı.

"BURAK'LA OYNAMAK BENİM İÇİN ZEVK"

Forvetteki partneri Burak Yılmaz'ın üst düzey bir yıldız olduğunu söyleyen Pandev, Dzemaili'den de övgü dolu sözlerle bahsederken, şöyle konuştu: "Burak’la oynamak benim için zevk olacak. Avrupa’nın tanıdığı bir isim ve saha içinde birbirimize çok yardımcı olacağız. Dzemaili ise  orta sahada olmasına rağmen mükemmel goller atabilen bir isim. Futbol bilgisi üst düzey ve bunu kısa sürede takıma yansıtacaktır."

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Goran Pandev: Prandelli'yle Tarih Yazacağız - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement